COMUNICATE — January 15, 2020 at 8:49 am

ALSO TECHNOLOGY distribuie produsele Epson în România

by

partenerEpson a semnat parteneriatul de distribuție cu ALSO TECHNOLOGY, filiala din România a unuia dintre principalii furnizori europeni de tehnologie pentru industria IT&C. ALSO TECHNOLOGY oferă imprimante, videoproiectoare şi scanere consumer şi business Epson, precum şi imprimante de format mare, care vor fi integrate în portofoliul de branduri al companiei din România.

„Epson este un brand care inovează constant în imprimare, scanare şi proiecție. Acest lucru ne va ajuta să creștem calitatea ofertei de produse din portofoliul companiei”, a spus Alexandru Gheorghiu, Director Comercial, ALSO TECHNOLOGY. „Partenerii noștri vor beneficia de acum înainte de o ofertă generoasă și diversificată în ceea ce privește imprimantele, videoproiectoarele şi scanerele dedicate pieței de consumer şi business. Acest contract consolidează relațiile puternice și pe termen lung care au reprezentat de la bun început prioritatea noastră”, a declarat Alexandru Gheorghiu.

“Parteneriatul cu ALSO TECHNOLOGY ne facilitează accesul la un număr crescut de reselleri şi va avea un rol important în strategia de extindere a prezenţei brandului Epson la nivel național. Portofoliul nostru de produse este în continuă expansiune, adresându-ne cu soluții customizate oricărui tip de client, cu o atenție deosebită pentru eficientizarea costurilor, fiabilitatea produselor şi pentru componenta ecologică”, a declarat Simona Decuseară, Sales & Marketing Manager, Epson România & Bulgaria.