COMUNICATE — January 15, 2020 at 9:10 am

Infosys se asociază cu GEFCO pentru a susține transformarea sa digitală

by

infosysInfosys, lider global în domeniul serviciilor și consultanței digitale de ultimă generație, s-a asociat cu GEFCO, lider mondial în soluții multimodale, dedicate lanțului de aprovizionare, și lider european în logistică auto, pentru a susține transformarea sa digitală în următorii cinci ani.

În calitate de partener cheie de afaceri și tehnologie al GEFCO, Infosys va contribui la transformarea serviciilor de management ale aplicațiilor de afaceri de ultimă generație. Bazându-se pe fundamentul acestor servicii, Infosys își va folosi de asemenea Live Enterprise Suite pentru a ajuta GEFCO să evolueze într-o organizație „Nativ digitală”. Acest lucru va introduce noi funcționalități, în cadrul lanțului de aprovizionare, care vor extrage și  procesa informații în timp real, generând astfel  informații specifice, într-un timp foarte scurt, pentru a ajuta GEFCO să răspundă în mod inteligent și eficient provocărilor logistice, creând astfel valoare adăugată serviciilor oferite. Obiectivul final al acestui parteneriat este acela de a ajuta GEFCO să dezvolte un avantaj competitiv, într-o manieră sustenabilă, și să își îmbunătățească constant valoarea serviciilor oferite clienților săi.

Jean-Luc Galzi, CIO, GEFCO, a declarat: „Suntem încântați să începem transformarea noastră digitală cu Infosys. Inovarea digitală a lanțulului de distribuție este esențială, iar noul nostru parteneriat va contribui la consolidarea expertizei GEFCO și va aduce o plusvaloare pentru clienții noștri.   

Karmesh Vaswani, EVP și Global Head for Retail CPG și Logistică, Infosys, au declarat: „Apreciem foarte mult încrederea și angajamentul acordat de GEFCO companiei Infosys, de a se asocia în acest proces de transformare digitală. Avem o viziune comună despre „Arta posibilului” și vom aplica abordarea noastră Live Enterprise pentru a atinge noi praguri de performanță și pentru a îmbunătăți în continuare poziția de lider de piață a GEFCO. “