Internet/Telecom — January 16, 2020 at 11:56 am

Fujitsu implementeză o nouă rețea în bandă largă

by

networkFujitsu Network Communications a finalizat un acord de proiectare, construcție, operare și întreținere cu Traverse City Light & Power (TCL & P) pentru a ajuta la extinderea rețelei lor de bandă largă de fibră optică. Ca parte a unei noi inițiative în bandă largă Fiber-to-the-Premise (FTTP), utilitatea publică va construi o nouă rețea pentru a aduce servicii de internet ultra-rapide și de telefonie IP în Traverse City, Michigan.

Compania de utilități oferă în prezent servicii de fibră la o serie de întreprinderi și instituții de ancorare comunitare, oferindu-le o soluție low-cost activată de o modernizare recentă a centrului de date. Ca parte a unui obiectiv strategic de a aduce conectivitatea în bandă largă la întreprinderile din regiune, la facilitățile publice și la rezidenți, TCL & P investește într-o extindere a infrastructurii existente pentru a oferi aceste servicii în întreaga comunitate.

Fiind integratorul principal al rețelei, Fujitsu va supraveghea și conduce întregul proiect de bandă largă FTTP, inclusiv proiectarea, integrarea, construcția rețelei, instalarea serviciilor, interoperabilitatea și testarea. De asemenea, Fujitsu va angaja și va stabili o echipă de operațiuni locale pentru a gestiona operațiunile și va oferi servicii de asistență a clienților. Noua rețea de fibră Gigabit va fi întreținută de centrul de operații al rețelei Fujitsu 24×7 cu sediul în Richardson, Texas. Construcția va începe în această lună, iar compania se așteaptă să înceapă să ofere servicii către aproximativ 2.000 dintre clienții săi în primăvara acestui an.