Data Center / Storage — January 16, 2020 at 9:18 am

Fujitsu extinde colaborarea cu Microsoft

by

FujitsuFujitsu a anunțat o colaborare extinsă cu Microsoft pentru a continua adoptarea infrastructurii IT gata pentru transformarea digitală. Noua soluție oferă utilizatorilor Fujitsu PRIMEFLEX acces perfect la datele lor pe Microsoft Azure, stimulând lucrul fără probleme în cadrul ecosistemelor, cu acces la fișiere sincronizate dincolo de limitele sistemului.

Cea mai recentă dezvoltare în colaborarea IT hibridă a Fujitsu cu Microsoft avansează transformarea digitală a clienților, ajutând clienții să își folosească datele prin intermediul Azure File Sync pe Azure Stack HCI și, în final, să promoveze modernizarea infrastructurii prin promovarea IT-ului hibrid.

Colaborarea extinsă înseamnă că utilizatorii PRIMEFLEX pentru Microsoft Azure Stack au acces la acțiunile Azure Files prin Azure File Sync. Azure File Sync oferă o punte de legătură între serverele locale și partajările native SMB din cloud, asigurând sincronizarea tuturor fișierelor. Pentru a accesa serviciul, utilizatorii trebuie să aibă un abonament Azure, precum și un agent Azure File Sync instalat pe serverele locale. Fujitsu le va oferi prin serviciile sale de asistență pentru produse, care includ servicii de instalare și asistență pentru hardware și software.

PRIMEFLEX pentru Microsoft Azure Stack HCI este un sistem de centru de date integrat care include tot hardware-ul și software-ul pentru a simplifica achizițiile și implementarea unei infrastructuri IT hiper-convergente bazate pe Microsoft. Utilizează serverele x86 standard Fujitsu PRIMERGY eficiente din punct de vedere energetic și serverele și tehnologia de stocare definite de software (Hyper-V și Storage Spaces Direct) în Windows Server 2019 pentru a reduce complexitatea și TCO în operațiunile din centrul de date.