Data Center / Storage — January 29, 2020 at 12:27 pm

Easy UPS 3M asigură continuitatea electroalimentării pentru IMM-uri

by

Imagine2Schneider Electric a prezentat prima versiune a Easy UPS 3M 3-phase Uninterruptable Power Supply (UPS) cu module de baterii interne de capacitate mare, de 60 și 80 kVA (400V). Easy UPS 3M  este ușor de instalat, folosit și întreținut, asigurând continuitatea electroalimentării pentru întreprinderile mici și mijlocii și potrivindu-se excelent atât în spațiul centrelor de date, cât și în mediile industriale.

Easy UPS 3M cu module de baterii interne este disponibil la nivel global global, în toate regiunile, excepție făcând China, Japonia și India. Easy UPS 3M a fost introdus la începutul acestui an cu bate-riile externe pentru 60-200 kVA. Cu ajutorul modulelor de baterii interne ale Easy UPS 3M, utilizatorii pot acum selecta cu ușurință UPS-ul cu autonomie predefinită pentru sarcini diferite, simplificând pro-cesul de selecție și permițând implementarea rapidă a soluției.

„Grație design-ului optimizat și caracteristicilor competitive ale produsului, Easy UPS 3M cu module de baterii interne permite Schneider Electric să răspundă mai bine nevoilor clienților și cerințelor partenerilor dintr-o gamă largă de industrii, potrivindu-se perfect întreprinderilor mici și mijlocii, centrelor de date și instalațiilor de producție,” declară Christopher Thompson, Vice President, 3-Phase Line of Business, Schneider Electric. “Easy UPS 3M acoperă o cerință mai mare a pieței pentru o soluție fiabilă și conve-nabilă, oferind o sursă constantă de energie, ușurință în administrare și calitate, reducând totodată cos-turile totale.”

Departamentul de Servicii Schneider, cu rețele locale puternice de specialiști, include o gamă comple-tă de servicii pentru clienți pe durata întregului ciclul de viață Easy UPS 3M. Aceștia beneficiază de serviciul de punere în funcțiune, pentru a se asigura că UPS-ul este configurat corect și în siguranță pentru cele mai bune performanțe, fiabilitate și siguranță in exploatare.

Ușor de instalat, utilizat și întreținut, Easy UPS 3M:
· Caracterizat printr-un design simplu, cu întrerupător incorporat pentru intrare/ieșire/bypass, as-tfel încât nu mai este necesar un cabinet extern dedicat acestui întrerupător. Este simplu de întreținut și oferă acces frontal și superior pentru servicii de mentenanță și managementul echipamentului.
· Are o rezistență sporită în medii de lucru dure cu plăci de circuit imprimate, filtru de praf înlo-cuibil, temperatură de operare până la 40° C și protecție puternică la suprasarcină, toate fă-când din Easy UPS 3M o soluție fiabilă pentru a asigura continuitatea activității companiei.
· Cu un design mai puțin complex, asigură investiții reduse de capital CapEx, oferind în același timp o eficiență de până la 99% în modul ECO cu economie de energie, ceea ce îl face ideal pentru întreprinderile mici și mijlocii.
· Managementul UPS-ului și monitorizarea performanțelor sau stării echipamentului , sunt asigu-rate de un centru suport cu servicii 24×7 care utilizează un software de management avansat, EcoStruxure IT Expert și EcoStruxure Asset Advisor și un card suplimentar de monitorizare prin rețea.
· Este certificat Green Premium, oferind o performanță durabilă a afacerii prin design.

Pentru a afla mai multe, accesați pagina de prezentare Easy UP3 3 Series.