COMUNICATE — February 13, 2020 at 1:16 pm

5 noi startup-uri se alătură Orange Fab

by

Orange Fab VizualCinci noi startup-uri s-au alăturt programului de accelerare, Orange Fab. Numărul total de colaborări ajunge astfel la 21, după 2 ani și jumătate de funcționare.

Prin Orange Fab, startup-urile pot accesa cele mai noi tehnologii, pot lucra în 6 dintre cele mai importante hub-uri de tehnologie din țară prin Hub Pass, au susținere pentru dezvoltarea produselor, precum și acces în rețeaua de distribuție Orange și Orange Business Services.

Cele 5 startup-uri nou intrate în programul Orange Fab (Nestor, Bunnyshell, Polyfazer, SecurifAI și Acquainted) dezvoltă soluții în domenii precum Oameni și viitorul locurilor de muncă, 5G și Rețelele viitorului, Securitate și Orașe inteligente:

„Suntem bucuroși să începem colaborarea cu cele mai noi 5 startup-uri Orange Fab. Deși programul se desfășoară pe o perioadă de un an, realitatea este că noi continuăm să lucrăm îndeaproape cu toate startup-urile care au intrat în program. Obiectivul nostru este să creăm un adevărat ecosistem de parteneri tech alături de care să tranformăm modul în care trăim și lucrăm. Acest model este unul de succes, iar anumite startup-uri chiar furnizează servicii pentru Orange”, a declarat Monica Obogeanu, Startup Programs Manager în cadrul Orange România.