MEMBRI

Club IT&C este o organizaţie creată în scopul promovării intereselor industriei de tehnologia informatiei si comunicatiilor. Misiunea Club IT&C este de a promova in mediul B2B pe termen lung soluțiile și activitatea membrilor sai, astfel încât industria să poată prospera şi de a reprezenta o voce unitară pentru membrii săi în întreaga lume. Activitatea Club IT&C urmăresc inovaţia și dezvoltarea unui mediu competitiv pentru software-ul comercial şi tehnologiile aferente.

membriInformaţiile publicate pe platforma Club IT&C(revistă, website,newsletter) sunt receptate de factori de decizie din peste 3400 de companii de top şi IMM-uri, de reprezentanţii autorităţilor centrale şi locale, de conducerea asociaţiilor profesionale şi de afaceri, ambasade etc. Prin distribuţia controlată a revistei si newsletter-ului, mesajul membrilor Club IT&C ajunge la publicul ţintă dorit și poate genera lead-urile necesare dezvoltării activității (4200+ persoane).

Vizibilitatea asigurată de prezenţa în revista Club IT&C este completată de prezenţa prin articole sau ştiri în portaluri partenere, monitorizarea presei şi de asocierea logo-ului companiei cu materialele promoţionale realizate de Club IT&C în cadrul evenimentelor organizate.

Cum să devii Membru Club IT&C

Companiile pot opta pentru statutul de membru care include:

  • Prezentarea companiei anual în revista Club IT&C și în pagina de Membri Club IT&C(scurta prezentare);
  • 4 articole online dedicate soluțiilor/activitatii anuale;
  • Prezență comunicate/news pe website și newsletter Club IT&C;
  • Participare în campaniile de promovare a tematicii anuale;
  • Folosirea logo și link companie pe pagina membrilor anuale;
  • Un abonament anual la revista Club IT&C.

Va invitam să vă număraţi printre Membrii Club IT&C, alături de brand-uri cunoscute ale industriei IT&C.

Mai multe detalii despre calitatea de Membru Club IT&C la adresa de email revista@clubitc.ro.

 

Membrii activi

ACC_hpd_logo_.75x_Black_cmyk_forestgreenAccenture este o companie multinațională de consultanță în management, soluții tehnologice și servicii de externalizare a proceselor de afaceri, având peste 323,000 de angajați ce deservesc clienți din mai mult de 120 de țări. Compania a realizat venituri nete de 30,0 miliarde USD în anul fiscal care s-a incheiat pe 31 august 2014. Clienții Accenture sunt cele mai dinamice organizații – 89 din Fortune Global 100 și mai mult de trei sferturi din Fortune Global 500 s-au regăsit în portofoliul de clienți în anul fiscal 2014. Având peste 1800 angajati în România, Accenture livrează servicii către companii din domeniul financiar-bancar, telecomunicațiilor, bunurilor de larg consum și energiei. Sediu central: București, Birouri locale: Cluj-Napoca, Tîrgu-Mureș, Timișoara.

atelesis_2color_10stripe-300x29Allied Telesis este furnizor global de soluţii de acces Ethernet/IP securizate şi lider în dezvoltarea sistemelor IP Triple Play pe infrastructură de cupru şi fibră optică.

AmadeusAmadeus este lider în furnizarea de soluții de tehnologie și de distribuție pentru industria de turism. Grupurile de clienți includ furnizori de turism (de exemplu, companii aeriene, hoteluri, operatori de transport feroviar, linii de feribot, etc.), vânzători din turism (agenții de turism și site-uri specializate) și clienți finali (corporații și companii de management al turismului).

asseco_hungary_CMYKAsseco South Eastern Europe(Romania) este una dintre cele mai mari companii integratoare și furnizoare de sisteme, soluții și servicii IT din țară șidezvoltatoare de aplicații software dedicate domeniului bancar. Asseco South Eastern Europe din care face parte, este cunoscut de asemenea ca unul dintre cele mai mari grupuri de companii IT din zona de producție și implementare a propriilor soluții și servicii software în regiunea de sud-est a Europei (Serbia, Croaţia, România, Macedonia, Muntenegru, Slovenia, Bulgaria, Republica Moldova, Kosovo, Albania, Bosnia-Herțegovina) și Turcia. Mai mult de 10 bănci din cele 15 cele mai mari din această parte a Europei sunt deja clienți ai Asseco SEE. Cu sediul în Polonia, Asseco SEE este deținută de Grupul Internațional Asseco cu operațiuni în Europa, Statele Unite ale Americii dar și Israel, Japonia și Canada. Companiile Grupului Asseco sunt listate la Bursa de Valori din Varșovia, Tel Aviv Stock Exchange, precum și NASDAQ Global Markets. Grupul este clasat pe locul 6 în lista furnizorilor de software de top din Europa, conform Topului Truffle “100 European Software Vendors “, elaborat în 2015.

logo_biss_16La cincisprezece ani de la înfiinţare-vârsta maturităţii depline în IT, compania BISS Best Internet Security este unul din cei mai importanţi integratori de securitate de pe piaţa locală. Drumul până aici a însemnat adaptare şi permanentă baleiere după soluţii avansate.

BrinelBRINEL este unul din principalii integratori români de sisteme informatice. Soluțiile software, hardware și de comunicații precum și pachetele de servicii oferite asigură un portofoliu complet pus la dispoziția beneficiarilor. Competențele și experiențele echipei acoperă nevoile ridicate de profesionalism ale acestui domeniu.

CrescendoCRESCENDO utilizeaza puterea tehnologiei pentru a accelera ambitiile clientilor.  Furnizeaza aplicatii, solutii si servicii IT&C personalizate, prin care acestia sa obtina maximum de castig din informatiile de afaceri. Clientii nostri au domenii de activitate diferite si nevoi specifice. Competentele colegilor nostri, dar si parteneriatele cu firme de renume international ne permit sa livram si sa personalizam fiecare solutie pentru clientii nostri, in fiecare etapa a calatoriei lor tehnologice.

SageX3Sage X3 – Soluţia de management al afacerii mai rapidă, mai simplă şi mai flexibilă! DEVEHO Consulting Group este un partener strategic de afaceri și un  reseller cu valoare adăugată Sage X3, focusat pe proiecte de implementare care cuprind mai multe țări.  DEVEHO Consulting Group deține filiale locale în Franța, România, Spania, Slovacia, Olanda și Elveția. DEVEHO Consulting Group a  implementat deja Sage X3, produsul ERP premium de la Sage, în peste 20 de țări pentru clienții săi la nivel local sau global și este și editor pentru localizări Sage X3.

 sigla-eatonEaton este o companie de management energetic cu vanzari in 2015 de 20,9 miliarde USD. Eaton le ofera clientilor solutii eficiente energetic care ii ajuta sa gestioneze mai eficient, in siguranta si intr-un mod sustenabil energia electrica, hidraulica si mecanica. Eaton are aproximativ 97.000 angajati si vinde produse catre clienti din peste 175 de tari. Pentru mai multe informatii vizitati www.eaton.com
 xptExpert Software aduce experienta practica si idei pentru a ajuta clientii sa depaseasca provocarile din business, oferind analiza proceselor de afaceri, sisteme software, consultanta in implementare, outsourcing, suport si dezvoltare software.

 

fujitsu_logoReprezentanța comercială Fujitsu în România a fost deschisă în 2003. Ea oferă o gamă completa de produse de infrastructură, soluții și servicii IT&C, care îndeplinesc cele mai exigente cerințe ale clienților noștri – incluzand servere, sisteme de stocare, desktop-uri și laptop-uri, stații grafice, thin clients, tablete, monitoare și periferice precum și serviciile conexe.

 

ibmIBM este cel mai mare furnizor IT din lume, cea mai inovativă companie la nivel mondial. Ca lider IT, soluţiile şi serviciile IBM pătrund în toate domeniile: servicii financiare, sănătate, guvern, automobile, telecomunicaţii, educaţie. Diversitatea şi aria largă de acoperire a portofoliului – hardware, software, servicii, cercetare, finanţare şi tehnologie – diferenţiază în mod unic IBM de celelalte companii din industria IT.

 

IngramIngram Micro Cloud este un distribuitor cu valoare adaugata ce asigura o gama larga de produse, servicii si solutii high-tech, incluzand servere, sisteme de storage, networking, securitate, data center si virtualizare, identificare automata si captura de date, precum si produse de comunicatii video, data si voce, impreuna cu servicii profesionale si mentenanta.

intellixoftIntellixoft este un start-up românesc care întruneşte multe din elementele unei firme native digital despre care se vorbeşte la superlativ în mediile informaţionale din întreaga lume.

 

PanasonicPanasonic Europe îşi desfăşoară activitatea în mai mult de 35 de ţări din Europa şi din regiunea CSI, iar sediul central este în Bracknell, Marea Britanie, având departamente de marketing, vânzări şi alte operaţiuni în Wiesdaben, Germania. În Europa şi CSI, Panasonic are mai mult de 11.000 de angajaţi în domeniul vânzărilor, marketing, producţie, design şi cercetarea stilului de viaţă, precum şi centre R&D şi companii afiliate.

 PRO SYSInfiintata in anul 1995 compania de hardware PRO SYS a devenit un nume de referinta pe piata romaneasca in promovarea solutiilor hardware pentru afaceri, printr-un portofoliu bogat de solutii si clienti multumiti.

logo RELEVANCE editedCu o istorie de 13 ani pe piata, Relevance ofera solutii complexe de Business Intelligence, Big Data si Data Warehouse. De asemenea, este singurul partener DataStax in Romania si ofera solutii de Big Data pe platforma de tip enterprise construita in jurul Apache Cassandra, SOLR si Spark. Compania a devenit in 2004  primul partener Qlik in Romania, furnizand solutia de Business Intelligence QlikView.

systemSystem Innovation Romania, companie cu capital romano-danez, activeaza in piata din Romania din anul 2008, oferind servicii de consultanta, implementare, dezvoltare, asistenta si localizare a sistemului ERP SAP Business One, solutia liderului mondial SAP AG destinata intreprinderilor mici si mijlocii System Innovation Romania este o companie cu experienta atat in proiecte locale, cat si internationale, in tari precum Gibraltar, Marea Britanie, Malaezia, Singapore, Australia, China, Bulgaria, Liban.

veeamVeeam Software furnizează soluții de virtualizare, stocare și cloud pentru a permite companiilor să economisească timp, să atenueze și să reducă semnificativ capitalul și costurile operaționale. Aplicațiile Veeam permit recuperarea rapidă a datelor, verificabilitatea acestora și acces complet la acestea.

 

logoXAPT Group este o companie cu experiență internațională și expertiză în furnizarea de servicii de consultanță, implementare și dezvoltare de Microsoft Dynamics AX și Microsoft Dynamics NAV din Europa Centrală și de Est și nu numai. Compania este reprezentata pe 3 continente diferite. După achiziționarea, in 2013, a LLP Dynamics, XAPT are acum birouri în Australia, Bulgaria, Canada, Cehia, Ungaria, România, Slovacia, Statele Unite ale Americii și parteneri în alte multe tari. XAPT și LLP Dynamics au, fiecare, mai mult de 13 ani de experiență profesională, nivel ridicat de expertiză profesională, consistență în adoptarea inovațiilor tehnologice și adaptarea la nevoile pieței.