MEMBERS

Club IT&C este o organizaţie creată în scopul promovării intereselor industriei de tehnologia informatiei si comunicatiilor. Misiunea Club IT&C este de a promova in mediul B2B pe termen lung soluțiile și activitatea membrilor sai, astfel încât industria să poată prospera şi de a reprezenta o voce unitară pentru membrii săi în întreaga lume. Activitatea Club IT&C urmăresc inovaţia și dezvoltarea unui mediu competitiv pentru software-ul comercial şi tehnologiile aferente.

membriInformaţiile publicate pe platforma Club IT&C(revistă, website,newsletter) sunt receptate de factori de decizie din peste 3400 de companii de top şi IMM-uri, de reprezentanţii autorităţilor centrale şi locale, de conducerea asociaţiilor profesionale şi de afaceri, ambasade etc. Prin distribuţia controlată a revistei si newsletter-ului, mesajul membrilor Club IT&C ajunge la publicul ţintă dorit și poate genera lead-urile necesare dezvoltării activității (4200+ persoane).

Vizibilitatea asigurată de prezenţa în revista Club IT&C este completată de prezenţa prin articole sau ştiri în portaluri partenere, monitorizarea presei şi de asocierea logo-ului companiei cu materialele promoţionale realizate de Club IT&C în cadrul evenimentelor organizate.

Cum să devii Membru Club IT&C

Companiile pot opta pentru statutul de membru care include:

  • Prezentarea companiei anual în revista Club IT&C și în pagina de Membri Club IT&C(scurta prezentare);
  • 4 articole online dedicate soluțiilor/activitatii anuale;
  • Prezență comunicate/news pe website și newsletter Club IT&C;
  • Participare în campaniile de promovare a tematicii anuale;
  • Folosirea logo și link companie pe pagina membrilor anuale;
  • Un abonament anual la revista Club IT&C.

Va invitam să vă număraţi printre Membrii Club IT&C, alături de brand-uri cunoscute ale industriei IT&C.

Mai multe detalii despre calitatea de Membru Club IT&C la adresa de email revista@clubitc.ro.

 

Membrii activi

 

Acer.svgAcer este una dintre companiile de top la nivel mondial în domeniul IT și este prezentă în peste 160 de țări. Acer este dedicată în a crea o lume unde componentele hardware, software și serviciile se vor contopi pentru a deschide noi posibilități pentru consumatori și afaceri.

atelesis_2color_10stripe-300x29Allied Telesis este furnizor global de soluţii de acces Ethernet/IP securizate şi lider în dezvoltarea sistemelor IP Triple Play pe infrastructură de cupru şi fibră optică.

AmadeusAmadeus este lider în furnizarea de soluții de tehnologie și de distribuție pentru industria de turism. Grupurile de clienți includ furnizori de turism (de exemplu, companii aeriene, hoteluri, operatori de transport feroviar, linii de feribot, etc.), vânzători din turism (agenții de turism și site-uri specializate) și clienți finali (corporații și companii de management al turismului).

asseco_hungary_CMYKAsseco South Eastern Europe(Romania) este una dintre cele mai mari companii integratoare și furnizoare de sisteme, soluții și servicii IT din țară șidezvoltatoare de aplicații software dedicate domeniului bancar. Asseco South Eastern Europe din care face parte, este cunoscut de asemenea ca unul dintre cele mai mari grupuri de companii IT din zona de producție și implementare a propriilor soluții și servicii software în regiunea de sud-est a Europei (Serbia, Croaţia, România, Macedonia, Muntenegru, Slovenia, Bulgaria, Republica Moldova, Kosovo, Albania, Bosnia-Herțegovina) și Turcia.

 

BrinelBRINEL este unul din principalii integratori români de sisteme informatice. Soluțiile software, hardware și de comunicații precum și pachetele de servicii oferite asigură un portofoliu complet pus la dispoziția beneficiarilor. Competențele și experiențele echipei acoperă nevoile ridicate de profesionalism ale acestui domeniu.

CrescendoCRESCENDO utilizeaza puterea tehnologiei pentru a accelera ambitiile clientilor.  Furnizeaza aplicatii, solutii si servicii IT&C personalizate, prin care acestia sa obtina maximum de castig din informatiile de afaceri. Clientii nostri au domenii de activitate diferite si nevoi specifice. Competentele colegilor nostri, dar si parteneriatele cu firme de renume international ne permit sa livram si sa personalizam fiecare solutie pentru clientii nostri, in fiecare etapa a calatoriei lor tehnologice.

SageX3Sage X3 – Soluţia de management al afacerii mai rapidă, mai simplă şi mai flexibilă! DEVEHO Consulting Group este un partener strategic de afaceri și un  reseller cu valoare adăugată Sage X3, focusat pe proiecte de implementare care cuprind mai multe țări.  DEVEHO Consulting Group deține filiale locale în Franța, România, Spania, Slovacia, Olanda și Elveția. DEVEHO Consulting Group a  implementat deja Sage X3, produsul ERP premium de la Sage, în peste 20 de țări pentru clienții săi la nivel local sau global și este și editor pentru localizări Sage X3.

 xptExpert Software aduce experienta practica si idei pentru a ajuta clientii sa depaseasca provocarile din business, oferind analiza proceselor de afaceri, sisteme software, consultanta in implementare, outsourcing, suport si dezvoltare software.
 

fujitsu_logoReprezentanța comercială Fujitsu în România a fost deschisă în 2003. Ea oferă o gamă completa de produse de infrastructură, soluții și servicii IT&C, care îndeplinesc cele mai exigente cerințe ale clienților noștri – incluzand servere, sisteme de stocare, desktop-uri și laptop-uri, stații grafice, thin clients, tablete, monitoare și periferice precum și serviciile conexe.

 

logo-htssSoluțiile și serviciile HTSS integrează standarde înalte de infrastructură și de business, asigură securitatea și centralizarea informației. Soluțiile oferite de HTSS se bazează atât pe aplicații de tipul ERP, WMS, BI, cât și pe o suită de aplicatii proprii reunite sub brandul unic DataKlas.

ibmIBM este cel mai mare furnizor IT din lume, cea mai inovativă companie la nivel mondial. Ca lider IT, soluţiile şi serviciile IBM pătrund în toate domeniile: servicii financiare, sănătate, guvern, automobile, telecomunicaţii, educaţie. Diversitatea şi aria largă de acoperire a portofoliului – hardware, software, servicii, cercetare, finanţare şi tehnologie – diferenţiază în mod unic IBM de celelalte companii din industria IT.

 

NTT_DATA_LogoNTT DATA Romania este furnizor și integrator de soluții și sisteme IT complexe având o echipă de peste 1.700 de specialiști în România și Serbia, specialiști care activează pe proiecte diverse în industriile Automotive, Banking, Manufacturing, Energy and Utilities, Public Sector, Retail, Transportation & Logistics. Portofoliul companiei include o gamă variată de servicii precum: dezvoltare și integrare soluții software standard sau individualizate, managementul aplicațiilor și suport, testare, asigurarea calității, consultanță IT și de business, servicii de securitatea informației și infrastructură etc.

 

Orange-logoOrange este brandul sub care France Telecom furnizeazã servicii de comunicaţii mobile, Internet şi televiziune. Grupul France Telecom este unul dintre liderii mondiali în servicii de telecomunicaţii, cu peste 183 de milioane de clienti pe cinci continente. Creativitatea, îndrãzneala, dinamismul, deschiderea, grijă pentru detalii, consecvenţa definesc Orange în tot ce face.

 

 PRO SYSÎnființată în anul 1995 compania de hardware PRO SYS a devenit un nume de referință pe piața românească în promovarea soluțiilor hardware pentru afaceri, printr-un portofoliu bogat de soluții și clienți multumiți.
Provision Software Division este un distribuitor cu valoare adaugata ce ofera partenerilor cele mai importante tehnologii, solutii si servicii profesionale aferente ariilor de securitate, networking si virtualizare. Valoarea adaugata business-ului de distributie consta in sustinerea proactiva acordata partenerilor si clientilor finali printr-o infrastructura de asistenta tehnica, furnizata de o echipa de experti certificati pe tehnologii.

logo RELEVANCE editedRelevance ofera solutii complexe de Business Intelligence, Big Data si Data Warehouse. De asemenea, este singurul partener DataStax in Romania si ofera solutii de Big Data pe platforma de tip enterprise construita in jurul Apache Cassandra, SOLR si Spark. Compania a devenit in 2004  primul partener Qlik in Romania, furnizand solutia de Business Intelligence QlikView.

 

romsym dataFurnizorul de soluții IT, Romsym Data, oferă cele mai noi tehnologii pentru a face față provocărilor din mediul de afaceri. Soluțiile aduc beneficii/profit investițiilor efectuate, dar în același timp și performanțe de durată. 

 

systemSystem Innovation Romania, companie cu capital romano-danez, activeaza in piata din Romania din anul 2008, oferind servicii de consultanta, implementare, dezvoltare, asistenta si localizare a sistemului ERP SAP Business One, solutia liderului mondial SAP AG destinata intreprinderilor mici si mijlocii System Innovation Romania este o companie cu experienta atat in proiecte locale, cat si internationale, in tari precum Gibraltar, Marea Britanie, Malaezia, Singapore, Australia, China, Bulgaria, Liban.

 

telekomTelekom Romania este un brand dinamic, care oferă servicii integrate fixe și mobile, tehnologii de ultimă generație 4G, fibră optică, precum și Internet TV, care aduce utilizatorilor o nouă experiență de divertisment, cu acces la conținut exclusiv și de calitate, pe toate ecranele, și funcționalități interactive avansate. Rețeaua noastră conectează oameni, mașini și conținut, pentru un viitor mai bun, mai sigur și mai simplu.

 

veeamVeeam Software furnizează soluții de virtualizare, stocare și cloud pentru a permite companiilor să economisească timp, să atenueze și să reducă semnificativ capitalul și costurile operaționale. Aplicațiile Veeam permit recuperarea rapidă a datelor, verificabilitatea acestora și acces complet la acestea.

 

logoXAPT Group este o companie cu experiență internațională și expertiză în furnizarea de servicii de consultanță, implementare și dezvoltare de Microsoft Dynamics AX și Microsoft Dynamics NAV din Europa Centrală și de Est și nu numai. Compania este reprezentata pe 3 continente diferite. După achiziționarea, in 2013, a LLP Dynamics, XAPT are acum birouri în Australia, Bulgaria, Canada, Cehia, Ungaria, România, Slovacia, Statele Unite ale Americii și parteneri în alte multe tari. XAPT și LLP Dynamics au, fiecare, mai mult de 13 ani de experiență profesională, nivel ridicat de expertiză profesională, consistență în adoptarea inovațiilor tehnologice și adaptarea la nevoile pieței.