MEMBRII

Club IT&C este o organizaţie creată în scopul promovării intereselor industriei de tehnologia informatiei si comunicatiilor. Misiunea Club IT&C este de a promova in mediul B2B pe termen lung soluțiile și activitatea membrilor sai, astfel încât industria să poată prospera şi de a reprezenta o voce unitară pentru membrii săi în întreaga lume. Activitatea Club IT&C urmăresc inovaţia și dezvoltarea unui mediu competitiv pentru software-ul comercial şi tehnologiile aferente.

membriInformaţiile publicate pe platforma Club IT&C(revistă, website,newsletter) sunt receptate de factori de decizie din peste 3400 de companii de top şi IMM-uri, de reprezentanţii autorităţilor centrale şi locale, de conducerea asociaţiilor profesionale şi de afaceri, ambasade etc. Prin distribuţia controlată a revistei si newsletter-ului, mesajul membrilor Club IT&C ajunge la publicul ţintă dorit și poate genera lead-urile necesare dezvoltării activității (4200+ persoane).

Vizibilitatea asigurată de prezenţa în revista Club IT&C este completată de prezenţa prin articole sau ştiri în portaluri partenere, monitorizarea presei şi de asocierea logo-ului companiei cu materialele promoţionale realizate de Club IT&C în cadrul evenimentelor organizate.

Cum să devii Membru Club IT&C

Companiile pot opta pentru statutul de membru care include:

  • Prezentarea companiei anual în revista Club IT&C și în pagina de Membri Club IT&C;
  • 2 articole online dedicate soluțiilor/activitatii anuale;
  • 1 articol(la alegere) intr-una de revistele din anul 2020;
  • Postare comunicate/news pe website Club IT&C;
  • Promovarea online a evenimentelor organizate de membrii;
  • Postare logo și link companie pe pagina membrilor anuale;
  • Un abonament anual la revista Club IT&C.

Cost anual: 500 euro+TVA

Va invitam să vă număraţi printre Membrii Club IT&C, alături de brand-uri cunoscute ale industriei IT&C.

Mai multe detalii despre calitatea de Membru Club IT&C la adresa de email revista@clubitc.ro.

 

Membrii activi

 

Acer.svgAcer este una dintre companiile de top la nivel mondial în domeniul IT și este prezentă în peste 160 de țări. Acer este dedicată în a crea o lume unde componentele hardware, software și serviciile se vor contopi pentru a deschide noi posibilități pentru consumatori și afaceri.

 

ASWAlfa Software  este  furnizor de soluții ERP, aplicații intuitive, modulare și customizabile, care cresc randamentul business-ului prin digitalizare. Sistemul informatic integrat ASiS ERP,  are aplicare in 5 verticale de business: producție, servicii, utilități, distribuție și retail. Soluția de business ASIS ERP este modernă şi customizabilă soluţie informatică integrată, 100% online, destinată managementului resurselor companiilor de orice dimensiune, în vederea optimizării și simplificării proceselor de business.

 

atelesis_2color_10stripe-300x29Allied Telesis este furnizor global de soluţii de acces Ethernet/IP securizate şi lider în dezvoltarea sistemelor IP Triple Play pe infrastructură de cupru şi fibră optică.

 

AmadeusAmadeus este lider în furnizarea de soluții de tehnologie și de distribuție pentru industria de turism. Grupurile de clienți includ furnizori de turism (de exemplu, companii aeriene, hoteluri, operatori de transport feroviar, linii de feribot, etc.), vânzători din turism (agenții de turism și site-uri specializate) și clienți finali (corporații și companii de management al turismului).

 

asseco_hungary_CMYKAsseco South Eastern Europe(Romania) este una dintre cele mai mari companii integratoare și furnizoare de sisteme, soluții și servicii IT din țară șidezvoltatoare de aplicații software dedicate domeniului bancar. Asseco South Eastern Europe din care face parte, este cunoscut de asemenea ca unul dintre cele mai mari grupuri de companii IT din zona de producție și implementare a propriilor soluții și servicii software în regiunea de sud-est a Europei (Serbia, Croaţia, România, Macedonia, Muntenegru, Slovenia, Bulgaria, Republica Moldova, Kosovo, Albania, Bosnia-Herțegovina) și Turcia.

BenQBenQ este o forță inovatoare majoră în domeniul dispozitivelor pentru stilul de viață digital, un pionier important în această eră a convergenței digitale.

 

BrinelBRINEL este unul din principalii integratori români de sisteme informatice. Soluțiile software, hardware și de comunicații precum și pachetele de servicii oferite asigură un portofoliu complet pus la dispoziția beneficiarilor. Competențele și experiențele echipei acoperă nevoile ridicate de profesionalism ale acestui domeniu.

cosmo_consult_logo_claim_color_rgb-ECOSMO CONSULT Business Solutions are peste 22 ani de experiență în România, concretizată în mai mult de 250 de proiecte Microsoft Dynamics AX și Microsoft Dynamics NAV, fiind partenerul Microsoft cu cea mai mare stabilitate în piață. Activitatea COSMO CONSULT este focusată, în principal, pe ERP, CRM și Business Intelligence.

fujitsu_logoReprezentanța comercială Fujitsu în România a fost deschisă în 2003. Ea oferă o gamă completa de produse de infrastructură, soluții și servicii IT&C, care îndeplinesc cele mai exigente cerințe ale clienților noștri – incluzand servere, sisteme de stocare, desktop-uri și laptop-uri, stații grafice, thin clients, tablete, monitoare și periferice precum și serviciile conexe.

KasperskyInformațiile vaste despre amenințările cibernetice și experiența în securitate IT deținute de Kaspersky Lab se materializează în mod constant în soluții de securitate și servicii de ultimă generație pentru a proteja companiile, infrastructura critică, autoritățile guvernamentale și utilizatorii individuali din toată lumea.

 

NTT_DATA_LogoNTT DATA Romania este furnizor și integrator de soluții și sisteme IT complexe având o echipă de peste 1.700 de specialiști în România și Serbia, specialiști care activează pe proiecte diverse în industriile Automotive, Banking, Manufacturing, Energy and Utilities, Public Sector, Retail, Transportation & Logistics. Portofoliul companiei include o gamă variată de servicii precum: dezvoltare și integrare soluții software standard sau individualizate, managementul aplicațiilor și suport, testare, asigurarea calității, consultanță IT și de business, servicii de securitatea informației și infrastructură etc.

OKIGrupul OKI este fondat pe principalul furnizor de produse și soluții care sunt dedicate clienților de afaceri printr-o abordare consultativă și inovatoare a serviciilor, proiectării, fabricării și implementării. OKI este pionier în tehnologii de imprimare inovatoare, de la LED-uri digitale până la Color High Definition, cu un portofoliu de produse și soluții premiate, care permit întreprinderilor să obțină atât imagini vibrante, imprimare de calitate, cât și flexibilitate bugetară.

 

Orange-logoOrange este brandul sub care France Telecom furnizeazã servicii de comunicaţii mobile, Internet şi televiziune. Grupul France Telecom este unul dintre liderii mondiali în servicii de telecomunicaţii, cu peste 183 de milioane de clienti pe cinci continente. Creativitatea, îndrãzneala, dinamismul, deschiderea, grijă pentru detalii, consecvenţa definesc Orange în tot ce face.

 

 

 PRO SYSÎnființată în anul 1995 compania de hardware PRO SYS a devenit un nume de referință pe piața românească în promovarea soluțiilor hardware pentru afaceri, printr-un portofoliu bogat de soluții și clienți multumiți.
Provision Software Division este un distribuitor cu valoare adaugata ce ofera partenerilor cele mai importante tehnologii, solutii si servicii profesionale aferente ariilor de securitate, networking si virtualizare. Valoarea adaugata business-ului de distributie consta in sustinerea proactiva acordata partenerilor si clientilor finali printr-o infrastructura de asistenta tehnica, furnizata de o echipa de experti certificati pe tehnologii.

SoftOneSoftOne Technologies este furnizor de soluții software ERP, CRM și aplicații web & mobile în Europa de Sud-Est. Având sediul central în Atena, Grecia, SoftOne oferă opțiuni de găzduire a soluțiilor de business atât pe serverul clientului, cât și în Cloud / Software as a Service (SaaS), companiilor de talie mică, medie, cât și organizațiilor mari. SoftOne are în prezent peste 100 de angajați, o sucursală în Salonic și trei subsidiare în România, Cipru și Bulgaria.

systemSystem Innovation Romania este un integrator care oferă clienților săi soluții software de business complete. Compania a început în 2008 să implementeze în România și în țările din regiune SAP Business One, soluție ERP dedicată întreprinderilor mijlocii. Expertiza acumulată în optimizarea proceselor de business a creat oportunitatea de a completa platforma ERP cu alte produse adiacente, atât extensii ale SAP Business One ( pachete de localizare pentru România, Bulgaria și Serbia, Banking Integration, Portal Clienți B2B), cât și soluții complementare: pachete de analize Business Intelligence bazate pe QlikView, soluții de automatizare RPA (Robotic Processing Automation) dezvoltate pe platforma UIPATH și soluții de automatizare RPA dezvoltate in-house.

.

vertivVertiv răspunde celor mai importante provocări în ceea ce privește centrele de date de astăzi, rețelele de comunicare și facilitățile comerciale și industriale cu un portofoliu de soluții pentru energie, răcire și infrastructură IT și servicii începând de la cloud la edge-ul rețelei. Cu sediul în Columbus, Ohio, SUA, Vertiv are în jur de 20.000 de angajați și își desfășoară activitatea în peste 130 de țări.