Networking — December 14, 2020 at 2:41 pm

AXIS Q6100-E, o nouă camera 360 de grade

by

AXIS_q6100e_cityAxis Communications anunță lansarea AXIS Q6100-E, o cameră multidirecțională de înaltă rezoluție proiectată special pentru a fi utilizată împreună cu orice cameră de rețea AXIS Q61 PTZ. Aceasta permite conștientizarea deplină a situației în spațiile deschise de dimensiuni mari sau pe străzile înguste și obținerea de detalii cu ajutorul camerei PTZ.

Camera oferă imagini la 360° la o rezoluție de 20 MP, fiind destinată utilizării împreună cu orice cameră PTZ din seria AXIS Q61. Camera include o funcție de detecție audio care redirecționează camera PTZ către sursa de sunet ori de câte ori este detectat un incident audio. În plus, este prevăzută cu pilot automat pentru PTZ tracking. Atunci când unul dintre cei patru senzori de 5 MP detectează mișcare, camera PTZ va urmări automat obiectul respectiv în perimetrul zonei de vizualizare.

De asemenea, AXIS Q6100-E dispune de obiective care poate fi schimbate ușor în funcție de nevoile de monitorizare specifice. În plus, focalizarea de la distanță și calibrarea poziționării asigură un nivel maxim de flexibilitate și o calibrare corectă.

Caracteristicile principale includ:
– Cameră cu vedere la 360° și comandă PTZ activată cu un singur clic;
– 4 senzori de 5 MP, cu o rezoluție totală de 20 MP;
– Obiective interschimbabile și care pot fi înclinate;
– Necesită o cameră de rețea AXIS Q61 PTZ;
– Detecție audio direcțională inclusă.

Modelul folosește același cablu de rețea, aceeași sursă de energie și același suport de prindere ca și camera de rețea AXIS Q61 PTZ. Drept urmare, nu este necesară utilizarea de echipamente suplimentare, ceea ce ajută la simplificarea procesului de instalare.