Mobilitate — June 27, 2016 at 1:32 pm

ASiSmobile Manager- solutie pentru platformele Android/iOS

by

poza-asismobile-managerNevoile managerilor de a avea informatii in timp real de oriunde din lume s-au concretizat in solutia pentru telefoane mobile – ASiSmobile Manager. Aceasta aplicatie este destinata accesului de pe smartphone-uri care suporta Android/IOS ca si sistem de operare si poate fi configurata in functie de nevoile de informatii pe care le au utilizatorii.

 Funcţionalitaţi principale

ASiSmobile Manager permite exclusiv consultarea de date si prin intermediul ei utilizatorii pot avea acces la informatii privind tertii, stocurile sau chiar indicatorii grafici configurati in Tabloul de Bord ASiS.
Detalierea informatiilor poate fi facuta la orice nivel, adica de exemplu, in cazul Tertilor, pot fi vizualizate informatii privind persoanele de contact, soldul furnizor sau beneficiar in dreptul fiecarui tert si inclusiv detalierea soldului pe facturi furnizor sau beneficiar. In cazul indicatorilor din Tablou de Bord al managerului, reprezentarea lor grafica poate fi detaliata pe nivele si sub orice format: coloane, bare, linii, ceasuri, etc. Gradul de detaliere al informatiilor ramane la latitudinea beneficiarului.

ASiSmobile utilizeaza baza de date unica ASiS si este integrat cu sistemul ERP ASiS.

Pe langa functionalitatile deja existente in ASiSmobile privind consultarea stocurilor si a soldurilor pe terti (centralizat si detaliat) si vizualizarea de indicatori economico-financiari, ASiSmobile ofera si posibilitatea de accesare in format PDF a tuturor raportelor existente in ASiS ERP de pe telefonul mobil.

In orice moment, managerii pot beneficia de rapoarte precum Cash – flow, situatii pe terti, Balanta contabila, situatii de Vanzari, etc care sa le usureze luarea deciziilor. Rapoartele sunt grupate pe categoriile definite in ASiS ERP ceea ce face regasirea lor extreme de usoara. Toate aceste rapoarte au ca punct de pornire datele introduse şi prelucrate in celelalte aplicaţii, RIA sau desktop, ale sistemului integrat ASiS si ofera managerilor o imagine clara asupra afacerii lor, in timp real.

Mai mult, toate criteriile de filtrare ale unui raport, asa cum au fost ele configurate in ASiS ERP, se pot utiliza si de pe telefonul mobil. Conform drepturilor primite, un utilizator poate accesa doar rapoartele pentru care a primit drept de vizualizare, iar aceste rapoarte vor fi filtrate pe centre de profit / gestiuni / etc. conform regulilor de filtrare pentru acel utilizator. Fiecare raport permite alegerea perioadei, formatului precum si precizarea filtrelor interactive pentru restrangerea datelor de vizualizat. Astfel fisa clientilor poate fi extrasa centralizata pe facturi sau detaliata la nivel de documente primare, poate fi filtrata pe un client / agent / ruta, etc. Selectarea criteriilor de filtrare este interactiva si optimizata pentru o interfata de tip mobile / touch screen.