Retail / Horeca — June 28, 2017 at 12:12 pm

Noul Smartpos.ro

by

Sigla_smart_pos_sitePe o piata competitiva precum cea a retail-ului, comerciantii trebuie sa-si asigure dotarile necesare pentru a functiona mereu conform legislatiei fiscale, dar si pentru a-si atrage si mentine clientii aproape. De la echipamente de ultima ora pana la accesorii indispensabile activitatii cotidiene din retailul modern, toate sunt acum la un click distanta pe smartpos.ro, site-ul relansat recent de catre compania Magister Software.

Special dedicat retailerilor, noul smartpos.ro ofera acces facil la informatiile esentiale privind produsele comercializate online, fie ca este vorba despre echipamente specializate pentru comert sau consumabilele aferente. Prezentarile detaliate, insotite de imagini relevante si materiale video, evidentiaza caracteristicile tehnice ale produselor, facand navigarea mai atractiva si mai rapida.

Oferta magazinului smartpos.ro include peste 1000 de produse de calitate premium, necesare unei bune organizari si functionari a intregului sistem informatic in cadrul unui minimarket, magazin alimentar specializat, cofetarie, restaurant sau supermarket. Zi de zi sunt adaugate noi produse, dintre care unele disponibile exclusiv pe smartpos.ro, iar vizitatorii pot cauta si sorta produsele printr-un sistem avansat de filtrare a informatiei, precum si dupa review-uri. 

In sectiunile magazinului, clientii vor gasi diverse tipuri de echipamente, accesorii si sisteme POS All-in-one pentru comertul modern, laolalta cu informatii detaliate, caracteristici tehnice, manual de instalare rapida si brosuri. In plus, au posibilitatea de a-si rezerva produsele online, la cel mai bun pret cu servicii de transport speciale.