Evenimente — July 13, 2017 at 8:51 am

Echipamentele Xerox au fost premiate de Buyers Lab

by

xeroxProdusele Xerox au primit patru distincții în cadrul ediției din 2017 a premiilor Summer Pick, acordate de Keypoint Intelligence – Buyers Lab. Cele patru game de imprimante și echipamente multifuncționale de imprimare (MFP) Xerox – dintre care trei fac parte din portofoliul ConnectKey® lansat anul acesta – au fost premiate pentru funcțiile de creștere a productivității în birouri.

Iată care sunt imprimantele și MFP-urile monocrome și color care au primit o distincție Summer 2017 Pick Award:

  • Xerox VersaLink® B400 a fost desemnat drept unul dintre cele mai bune MFP-uri pentru grupurile de lucru de mărime mijlocie, datorită funcțiilor de imprimare mobilă, aplicațiilor ConnectKey și posibilităților extinse de imprimare, inclusiv pe medii flexibile.
  • Xerox VersaLink C400 a fost desemnată drept una dintre cele mai bune imprimante color pentru grupurile de lucru mijlocii, mulțumită aplicațiilor ConnectKey care simplifică și eficientizează fluxurile de lucru.
  • Xerox VersaLink C405 a primit distincția pentru MFP-uri color destinate grupurilor de lucru mijlocii, grație ecranului touchscreen intuitiv care oferă acces rapid și simplu la aplicațiile ConnectKey.
  • Xerox WorkCentre® 6515 e unul dintre MFP-urile recomandate grupurilor mici de lucru deoarece dispune de un ecran touchscreen ușor de utilizat și produce materiale imprimate de înaltă calitate, de fiecare dată.

“Aceste game de echipamente Xerox au fost proiectate special pentru a crește nivelul de productivitate din organizații,” spune Marlene Orr, senior test technician, Keypoint Intelligence – Buyers Lab. “Xerox VersaLink B400, VersaLink C400 și VersaLink C405 sunt echipamente compacte și au inclusă tehnologia ConnectKey, care le permite utilizatorilor să simplifice și să eficientizeze fluxurile de lucru. La rândul său, Xerox WorkCentre 6515 este o opțiune accesibilă, ideală pentru birourile mici mulțumită design-ului intuitiv și compact. Nu în ultimul rând, toate cele patru echipamente produc materiale imprimate de înaltă calitate, au viteze de imprimare peste medie și sunt compatibile cu cele mai noi tehnologii mobile.”

Cele trei echipamente cu tehnologie ConnectKey încorporată fac parte din familia de imprimante și echipamente multifuncționale de imprimare VersaLink, creată special pentru grupurile de lucru mici.

“Suntem o companie care înțelege modul în care comunică, se conectează și lucrează lumea. Suntem foarte mândri că ne-au fost recunoscute eforturile pe care le depunem în fiecare zi pentru a transforma echipamentele tradiționale de imprimare în adevărați asistenți pentru locul de muncă, conectați și inteligenți,” spune Tracey Koziol, senior vice president, Workplace Solutions Business Group, Xerox.

Premiile Keypoint Intelligence – Buyers Lab’s Pick sunt acordate produselor care au fost supuse unor teste riguroase și care au fost desemnate drept cele mai bune din categoria lor de către experți și tehnicieni. Buyers Lab este o autoritate globală în industrie și oferă informații testate și imparțiale, date de testare și instrumente competitive de vânzare de peste 50 de ani.