IT Efficiency / Sustainability — November 15, 2017 at 10:27 am

Noi echipamente de imprimare pentru birouri de mici dimensiuni

by

Attractive woman working on a laptop computer.Xerox România adaugă patru noi modele de imprimante și echipamente multifuncționale de imprimare în gama Xerox VersaLink. Cele patru produse sunt imprimantele Xerox VersaLink B600 și B610 și echipamentele multifuncționale de imprimare (MFP) Xerox VersaLink B605 și B615, acestea fiind cele mai performante echipamente A4 mono din portofoliul Xerox. Toate echipamentele au încorporată tehnologia ConnectKey®, care îi ajută pe utilizatori să economisească timp și resurse prețioase și care le permite acestora să fie conectați la smartphone și la serviciile cloud, pentru productivitate sporită.

Xerox a reproiectat de la zero gama Xerox VersaLink B600, pentru un plus de fiabilitate. Echipamentele dispun de un design hardware nou, cu mai puține piese mobile, de componente mai rezistente pe traseul hârtiei, precum și de un cap de imprimare Hi-Q LED optimizat.

Toate cele patru echipamente au un ecran tactil color: Xerox VersaLink B605 și B615 au un display de 7 inch, iar Xerox VersaLink B600 și B610 de 5 inch. Interfața are un design familiar, asemănător unui smartphone sau unei tablete, care le permite utilizatorilor să finalizeze chiar și cele mai complexe lucrări în mai puțini pași. Modul de prezentare intuitiv plasează într-o ierarhie firească opțiunile esențiale și cele utilizate frecvent în față și în centru, dar permite utilizatorilor să își personalizeze ordinea icon-urilor în funcție de preferințe.

Echipamentele VersaLink au numeroase funcții și tehnologii Xerox care accelerează schimbul de informații și optimizează fluxurile de lucru ineficiente. De exemplu, aplicațiile pot fi găsite cu ușurință în Xerox App Gallery, iar funcția Simple ID permite utilizatorilor individuali și grupurilor să introducă ID-ul și parola de utilizator o singură dată pentru a beneficia de acces rapid, sigur și simplu la presetările specifice sarcinii și la aplicațiile utilizate frecvent.