NEW TECHNOLOGY — January 16, 2018 at 7:29 am

Noi tehnologii de autentificare biometrică pentru aplicații comerciale

by

Noii senzori PalmSecure de mici dimensiuni și RFID lavabil pentru modă, vor fi prezentate la show-ul Federației Naționale pentru Retail 2018. Fujitsu va demonstra senzorul biometric F-Pro pentru palmă și tableta Fujitsu STYLISTIC V535 cu senzor F-Pro încorporat pentru o autentificare fiabilă într-un mediu comercial fix sau mobil.

F-Pro este cel mai recent și cel mai mic senzor biometric pentru palmă realizat până în prezent, fiind deja utilizat de tehnologia PalmSecure dovedită ca fiabilă în industrie. Tableta robustă Fujitsu are un ecran tactil de 8,3″ capacitiv și rezistent la apă și praf cu o durată de funcționare de peste 5 ore.

eticheta de modaFujitsu va prezenta, de asemenea, eticheta de modă WT-A533L UHF RFID lavabilă/portabilă. Urmărirea articolelor de îmbrăcăminte și a accesoriilor este esențială pentru o firmă care închiriază asemenea accesorii, fiind realizată cu succes utilizând Eticheta Fashion Tag. WT-A533L UHF RFID este o etichetă clară, robustă, care poate fi aplicată discret pe articole de modă pentru a le urmări locația și a combate frauda. Cu RFID, furnizorii de articole modă închiriate vor vedea reduceri semnificative în fluxul de lucru, deoarece pot scana acum articolele de modă în vrac pentru a preveni erorile de expediere și pentru a urmări articolele primite de îndată ce au fost descărcate din camion, fără a fi sortate manual. Eticheta este proiectată să reziste la spălarea normală, curățarea chimică și călcare.