Business — March 28, 2018 at 11:22 am

Dan Rotaru, Veracomp: Soluțiile și produsele Yealink se remarcă printr-un nivel extrem de ridicat al performanțelor tehnice

by

Începând cu luna martie a acestui an, Veracomp a devenit distribuitor oficial al Yealink în România, completându-și astfel portofoliul dedicat soluțiilor de comunicații unificate cu produse audio-video cu performanțe superioare.

Yealink, companie fondată in 2001, este în prezent recunoscut ca fiind unul dintre cei mai inovatori producători de soluții dedicate spațiilor de colaborare, propunând utilizatorilor de videocoferință produse cu performanțe uluitoare. Furnizor de top, la nivel mondial, în ceea ce privește telefoanele SIP și USB, Yealink are colaborari strategice cu cei mai importanți funizori de telefonie: Verizon, AT&T, British Telecom, KPN, Proximus, Vodafone etc.

Produsele Yealink au obținut numeroase premii și au primit recunoaștere internațională din partea a numeroase instituții și autorități în domeniul comunicațiilor unificate: TMC Lab Innovation, ITSPA, IPMatika, Funkschau, Frost&Sullivan etc.

Dan-Rotaru-VeracompProdusele Yealink au misiunea de a facilita colaboarea umană și de a crește productivitatea în ansamblu. Echipamentele și dispozitivele sunt proiectate în așa fel încât să permită instalarea, utilizarea și întreținerea cu eforturi minime. Portofoliul Yealink este constituit din soluții, produse și accesorii pentru comunicarea audio și video și beneficiază de un grad sporit de interoperabilitate cu alte platforme și soluții terțe.

 “Soluțiile și produsele Yealink se remarcă printr-un nivel extrem de ridicat al performanțelor tehnice, fiind recunoscute de specialiștii în domeniul comunicațiilor unificate, dar si cu un model de distribuție extrem de bine definit. Suntem convinși că soluțiile ultra-performante Yealink vor fi bine apreciate și în România, dat fiind apetitul pentru tehnologie de vârf, care amprentează toate domeniile de business, dar și existența cotidiană,” afirmă Dan Rotaru, Business Development Manager, Veracomp.

Portofoliul Yealink include numeroase produse cu performanțe remarcabile. Sistemul de videoconferință Yealink VC800 cu o capacitate de videoconferință HD de 24 de site-uri, care se poate distribui în 2 săli de întâlniri virtuale, soluția multi-cameră VC800 care permite funcționarea simultană a până la 9 camere video – sunt doar două exemple care ilustrează performanțele soluțiilor Yealink.

yealink vc800În prezent, Veracomp este distribuitor autorizat în România pentru următorii producători de soluții IT: arcserve, Certes, ClearOne, Extreme Networks, F5, Fortinet, Gemalto, Huawei, Infortrend, LifeSize, Quantum, Polycom, Red Hat, RSA, TrendMicro, WhiteHat, Yealink.