Data Center / Storage — May 8, 2020 at 1:08 pm

Alături de Vertiv, pentru un parteneriat de succes și vânzări profitabile

by

Digitalizarea – o mega-tendință globală a acestei epoci – continuă într-un ritm susținut. Indiferent de industrie, clienții concurează pentru avantajele aduse de aplicațiile digitale. Alătură-te echipei și asigură-ți succesul prin programul Vertiv de beneficii pentru parteneri.

George Topalov – Senior Sales Manager, Vertiv România
“La nivel global, digitalizarea se dezvoltă foarte rapid. Companiile care folosesc aplicații de ordin digital se află acum într-o competiție, deoarece își doresc ca industriile în care activează să se extindă și să fie inovatoare. Această tendință determină investiții masive în infrastructura digitală.“

Aceste investiții aduc o creștere rapidă a segmentelor EDGE și colocare și aduc cu sine o serie de provocări legate de numărul de locații, distanță, acces restricționat, control – mai ales în cazul EDGE, dar și obstacole structurale pentru continuitatea și siguranța operațională.

Serviciul de colocare devine tot mai diversificat, atât ca mărime fizică, cât și ca venituri, astfel încât nu este de mirare faptul că 20% din respondenții sondajului Data Center 2025 se așteaptă la o creștere a site-urilor EDGE cu peste 400%. Prin urmare, numărul companiilor care caută soluții inovatoare și de calitate este tot mai mare. Aceste companii și-au luat un angajament pentru îmbunătățirea calității în mod continuu, iar transformarea digitală este ocazia perfectă pentru a profita de nevoia crescută de digitalizare.

Centrele de date, care devin tot mai des un element cheie în infrastructura critică a multor organizații, ar trebui să fie parte a planului de continuitate a afacerii (BCP). Așa cum știm, orice minut de întrerupere într-un centru de date poate genera pierderi de mii de dolari. De aceea, asigurarea continuității în eventualitatea unei disfuncționalități este absolut necesară.

Prin parteneriatul cu Vertiv, lider global în domeniul infrastructurii IT, puteți beneficia de tot sprijinul necesar, profitând de această oportunitate. Produsele și serviciile din portofoliul nostru sunt vitale pentru infrastructura digital critică din întrega lume, de astăzi și dintotdeauna. Vertiv oferă o gamă largă de soluții disponibile imediat, pentru infrastructura critică IT a clienților dumneavoastră.

Suita noastră include 4 produse – Vertiv™ VR Rack, consola serială Avocent® ACS 800, Vertiv™ Geist™ Rack PDU și Vertiv™ Liebert® GXT5. Atunci când dețineți întreaga suită, beneficiați de standardizare, simplitate și o experiență de utilizare impecabilă. Oricând asociați aceste produse, veți fi sigur că acestea funcționează în deplină armonie. Mai multe informații despre soluțiile EDGE ale Vertiv sunt disponibile aici.

VERTIV PARTNER PROGRAM (VPP) – Reinventat, pentru succesul ambelor părți

Partenerii de distribuție caută vânzători cu capacități unice, care să poată asigura ritmul și anvergura pe care clienții o așteaptă. Reducerea complexității, nu numai la punerea în funcțiune, dar și a produselor și serviciilor în sine, le permite clienților să se concentreze mai mult pe motivul fundamental pentru care aleg să facă această investiție: avantajele competitive aduse de digitalizare.
În calitate de lider global, Vertiv oferă sprijin tuturor partenerilor care lucrează la implementarea infrastructurii pentru clienții lor. Cu un portofoliu de infrastructură constant și accesibil rapid, la nivel global, Vertiv poate răspunde cu succes nevoilor clienților, pornind de la ofertele de produse specifice, până la soluții personalizate, grație unei oferte unice, concepute pentru a alcătui o infrastructură completă.

Pe lângă deservirea clienților dumneavoastră, valoarea adăugată a parteneriatului cu Vertiv este dată de programul special – Vertiv Partner Program (VPP), premiat la nivel de industrie pentru beneficiile sale.

Accesul facil prin înregistrare online, dar și posibilitățile de formare și dezvoltare continuă, care vă permit să progresați și să învățați, obținând beneficii semnificative – toate acestea descriu perfect programul Vertiv pentru parteneri. Programul Vertiv pentru parteneri este calea dumneavoastră de acces către o mulțime de oportunități, de la discount-uri și stimulente, la sprijin în vânzări și marketing, programe de training și multe altele. Folosind cunoștințele dobândite, valorificând resursele din domeniul vânzărilor și aplicând sprijinul de marketing, veți putea înainta ofertele Vertiv, oferind un răspuns chiar și celor mai complexe provocări cu care clienții dumneavoastră se confruntă. Vă puteți înscrie online, începând chiar acum. Programul VPP oferă 4 categorii de beneficii – Authorized, Silver, Gold și Platinum. Partenerii Authorized și Silver au acces exclusiv la programul de beneficii VIP Rewards Program, iar partenerii Gold și Platinum se bucură de restituirea unui anumit procent din valoarea vânzărilor. Fiecare categorie oferă beneficii financiare, în timp ce Acceleratorul permite un acces mai rapid la programul Gold.

Vertiv oferă posibilitatea de înregistrare a tranzacției (Deal Registration), bazată pe principiul “cine se scoală de dimineață, departe ajunge“. Deal Registration este disponibil pentru partenerii Silver, Gold și Platinum. Prin parteneriatul cu Vertiv, puteți beneficia de colaborarea cu un lider al industriei, ce deține o experiență dobândită de-a lungul mai multor decenii.

Promoția First Time Buy pentru toți noii distribuitori înscriși în programul Vertiv pentru parteneri!

Pentru că vrem să fim siguri că prima experiență de lucru alături de Vertiv va fi extraordinară, vă oferim un preț imbatabil pentru câteva dintre categoriile noastre de produse: seria de rack-uri VR, UPS-uri monofazate, soluții de management IT de la distanță și unități de distribuție a energiei electrice (PDU).
Puteți achiziționa maxim 5 unități din fiecare categorie de mai sus, cu 50% reducere! Contactați acum distribuitorul Vertiv preferat – ASBIS România și MB Distribution, pentru a obține o ofertă personalizată, folosind codul ‘First-Time-Promo’.

12Despre programul de beneficii Vertiv Incentive Program (VIP)

Singurul VIP mai bun decât „Very Important Person” este Vertiv Incentive Program (VIP). VIP este special conceput pentru partenerii Vertiv din categoriile Authorized și Silver. La înregistrare, vi se oferă 50 EUR ca stimulent, iar în termen de 30 de zile de la înregistrare trebuie să faceți o achiziție minimă obligatorie de 100 EUR. VIP se bazează pe vânzări, iar la fiecare vânzare în valoare de 100 EUR, clientul este răsplătit cu puncte bonus. Punctele sunt actualizate lunar și încărcate pe cardul de credit la sfârșitul fiecărui trimestru.

Utilizarea punctelor bonus este extrem de ușoară – le puteți cheltui pe o varietate de produse, de la cumpărarea de televizoare, până la călătorii. Programul oferă diverse stimulente care vă permit să adunați un număr mare de puncte bonus foarte rapid. Pe lângă punctele inițiale, stimulentele și bonusurile de 100 de EUR, vă puteți suplimenta câștigul cumpărând de mai multe ori pe trimestru, din mai multe categorii de produse Vertiv. Iar prin intermediul noii și fenomenalei campanii Rock on, produsele se vor vinde foarte repede. Vizualurile grozave, însoțite de asocieri pline de umor, care conectează Vertiv la melodiile rock clasice pe care toți le iubim, vor ușura vânzarea produselor inovatoare oferite de Vertiv.

Aflați mai multe despre Vertiv Partner Program și oportunitățile oferite.

Atunci când lucrați alături de noi, nu numai că puteți valorifica bagajul de cunoștințe despre produsele de top existente la ora actuală pe piață, dar beneficiați, în același timp, de expertiza globală Vertiv și facilitățile de training și suport. Astfel, deveniți parte a unei companii globale cu experiență și un portofoliu complet de soluții dedicate EMEA.

Alăturați-vă programului Vertiv pentru parteneri și asigurați-vă un loc pe podium, prin VPP și VIP!