Mobilitate — June 30, 2016 at 9:46 am

Solutiile mobile pentru afaceri eficientizeaza activitatea unei companii

by

Infografic - Solutiile mobile pentru afaceri eficientizeaza cu cel putin...Mai ții minte vremurile când nu existau smartphone-uri și aplicații mobile? Cum era să te întorci la birou pentru a finaliza o comandă sau doar pentru a-ți verifica mailul? Mai știi momentul când mobilitatea a schimbat lumea?

Cuvântul cheie care a dictat acest trend în piață este eficiența – nevoia tot mai mare de o gestiune rapidă, oricând și de oriunde, a task-urilor de zi cu zi. De altfel, în 2015, utilizarea de smartphone-uri a crescut cu 43%, iar până în 2020, media la nivel mondial va fi de 1,5 dispozitive mobile pe cap de locuitor.

Ritmul accelerat de adopție și conversie către mobilitate a dictat schimbări importante inclusiv în mediul de afaceri, o aplicație mobilă de business având capacitatea de a eficientiza productivitatea companiilor cu cel puțin 35%.

2 din 3 utilizatori de aplicații mobile de business spun că acestea îi ajută să lucreze mai rapid și astfel devin mult mai eficienți. Mai mult, în următorii patru ani, numărul companiilor din România care vor implementa o soluție mobilă de business va crește de 3,5 ori.

În prezent tot mai multe companii implementează astfel de aplicații, mai ales cele care activează în industrii precum: service/mentenanță echipamente, logistică, distribuție, construcții, prestare servicii.

Sursa: SoftOne România