Pharma & Health — February 11, 2019 at 11:58 am

Fujitsu sprijină spitalele cu noua soluție clinica de testare tsClinical DDworks21

by

Fujitsu și-a îmbunătățit soluțiile pentru clinici medicale susținând seria Fujitsu Life Science Solution tsClinical DDworks21, cu adăugarea soluției SaaS tsClinical DDworks21 / Trial Site. Noua soluție oferă spitalelor și altor clinici din Japonia, controlul cloud-ului comun al documentelor schimbate în mod convențional sub formă de hârtii între companiile farmaceutice care dezvoltă noi medicamente și clinicile care efectuează studiile clinice.

Documentele din studiile clinice sunt înregistrări care demonstrează fiabilitatea procesului, astfel încât acestea sunt prin lege stocate pe termen lung sub control strict. Majoritatea locațiilor din studiile clinice utilizează înregistrări pe hârtie, iar schimbul și stocarea acestor documente necesită un volum excesiv de muncă. După aprobarea noilor medicamente, documentele trebuie să fie gestionate corespunzător timp de cinci ani în Japonia, iar în Europa, pentru cel puțin 25 de ani, o cerință îndelungată care îngreunează personalul spitalelor. Soluția Site Trial reduce această povară operațională și contribuie la creșterea eficienței și la reducerea costurilor. Prin adăugarea acestei soluții la seria tsClinical DDworks21, Fujitsu își extinde soluțiile în domeniul studiului clinic și contribuie la optimizarea completă a studiilor clinice.

Înainte de lansarea acestei soluții, Fujitsu a efectuat un studiu pe teren cu „National Cancer Center Hospital East” și „National Cancer Center Hospital”. Procesul a verificat eficiența sporită și controlul adecvat al schimbului și depozitării digitizate a documentelor din studiile clinice, precum și operațiunile Comitetului de evaluare instituțională (IRB).

Atunci când documentele din studiile clinice sunt salvate ca parte a schimbului electronic cu companiile farmaceutice și în timpul fluxului de lucru al spitalelor, acestea sunt gestionate prin generarea automată a dosarelor corespunzătoare bazate pe meta date, cum ar fi data și ora la care au fost create și numele procesului. Acest lucru permite gestionarea fiabilă a dosarelor și gestionarea numărului de versiuni pentru fiecare studiu, precum și accesul facil pentru cele mai recente date. Mai mult decât atât, operațiunile fără hârtie înseamnă că volumul enorm de spațiu de depozitare necesar la clinicile implicate în studiile clinice este redus, astfel încât costurile scad.