Smart City — August 27, 2019 at 8:34 am

Despre soluții urbane: AXIS Parking Violation Detection

by

Trafic Bucuresti Axis Communications a anunțat lansarea unei soluții dedicate detectării parcărilor neautorizate sau ilegale a vehiculelor pe străzile orașelor sau în spațiile de parcare private. AXIS Parking Violation Detection este o soluție accesibilă și scalabilă ce poate fi setată să acopere un întreg bulevard folosind mai multe camere, fiecare unitate putând să supravegheze zone de până la 100 m.

Fluidizarea traficului este posibilă

Soluția AXIS Parking Violation Detection poate detecta automat ilegalitățile legate de parcări, trimițând alerte în mod automat. Acest proces le permite ofițerilor de poliție sau agenților responsabili să ia rapid măsuri pentru rezolvarea situației (de exemplu: să îndepărteze un vehicul și să aplice amenzi).
Datorită utilizării imaginilor suprapuse, neregulile pot fi identificate și confirmate cu ușurință. În plus, cu ajutorul funcției PTZ, operatorul poate mări imaginea pentru a confirma vizual infracțiunea și a capta toate detaliile necesare.

În plus, funcția de mascare vă permite să selectați anumite zone ale unei scene, cum ar fi spațiile private, a căror vizualizare și înregistrare urmează a fi blocate.

Principale caracteristici ale aplicației:
•    Permite detectarea eficientă a neregulilor în parcare;
•    Este accesibilă financiar și este scalabilă;
•    Permite alocarea optimă a resurselor;
•    Oferă un răspuns instantaneu facilitat de tehnologia de inteligență artificială (AI).

Soluția AXIS Parking Violation Detection este disponibilă în Europa și în Hong Kong.

Aflați mai multe: https://youtu.be/dpBocAc99tk