Evenimente — April 24, 2017 at 12:59 pm

Xerox prezintă tehnologii de mobilitate și cloud la Ziua Comunicațiilor

by

B405_OfficeXerox România participă pentru al cincilea an consecutiv la Ziua Comunicațiilor, unde va prezenta echipamentul de birou Xerox VersaLink B405, lansat la nivel global la începutul anului. De asemenea, la standul Xerox, vizitatorii vor putea vedea și echipamentul Xerox WorkCentre 6027, iar experții Xerox vor face demonstrații privind tehnologiile de mobilitate și serviciile cloud disponibile pe piața locală.

“Imprimantele și echipamentele multifuncționale de birou trebuie să țină pasul cu nevoile utilizatorilor moderni, mai ales în contextul dezvoltării Internet of Things și a serviciilor cloud,” afirmă Andra Stanciu, Channels Sales Manager, Xerox România. “Exact despre acest aspect este vorba și la ediția de anul acesta a Zilei Comunicațiilor, despre transformarea digitală. Echipamentele Xerox au funcții de mobilitate, de securitate și de creștere a nivelului productivității și le permit utilizatorilor să fie conectați în permanență la cloud.”

Echipamentul multifuncțional Xerox VersaLink B405 este unul dintre cele 29 de echipamente lansate de Xerox în martie 2017, în cadrul celei mai mari lansări din istoria Xerox. Cele 29 de echipamente sunt compatibile cu tehnologia ConnectKey, care le transformă în adevărați asistenți inteligenți și conectați pentru birou și care se adaptează la nevoile în schimbare ale business-urilor moderne. Specificațiile echipamentului Xerox VersaLink B405 includ:

  • Ecran tactil color de 5 inchi, ușor de personalizat
  • Conectivitate NFC și Wi-Fi opțională
  • Capacitate standard de alimentare cu hârtie de 700 de coli, cu posibilitatea de a adăuga 3 tăvi de hârtie suplimentare a câte 550 de coli fiecare
  • Alimentator automat de documente cu inversare (RADF) cu capacitate de 60 de coli
  • Dispune de soluțiile cloud Xerox Easy Translator Service și Xerox Healthcare
  • Imprimare mobilă Apple® AirPrint®, Google Cloud Print™, Xerox® Print Service Plug-in for Android™, Mopria® Print Service Plug-in for Android™
  • Imprimă până la 45 pagini pe minut.

Echipamentul multifuncțional color Xerox WorkCentre 6027 este ideal pentru birourile mici, datorită design-ului compact și ușurinței de utilizare, iar funcțiile și soluțiile sale includ:

  • Imprimare mobilă Apple AirPrint, Xerox PrintBack, Google Cloud Print
  • Simulări de culoare calibrate Pantone®
  • Volum lunar de imprimare de până la 30.000 de pagini
  • Interfață intuitivă cu ecran tactil color de 4,3 inchi

Experții Xerox vor face demonstrații pe echipamentele multifuncționale privind funcțiile de mobilitate și productivitate. De asemenea, vizitatorii vor putea participa la o tombolă unde unul dintre premii va fi un echipament Xerox Phaser 3020. Phaser 3020 este o imprimantă accesibilă care reunește într-un design extrem de compact funcțiile de bază de care are nevoie un utilizator individual. Xerox Phaser 3020 dispune de conectivitate Wi-Fi, funcții de imprimare mobilă (Apple AirPrint și Xerox PrintBack) și de un mod economic pentru toner.

Ediția din acest an a evenimentului Ziua Comunicațiilor are loc pe 25 aprilie, la București, și are ca temă transformarea digitală prin care trec industriile la ora actuală și tot ceea ce implică ea: Internet of Things, serviciile cloud și securitatea cibernetică.