Aplicatii — April 25, 2017 at 10:25 am

O noua solutie de plati mobile pe piața din România

by

Warply PayWarply lansează pe piața din România WarplyPay® – noul serviciu inovator de plăți mobile, care poate fi folosit prin intermediul oricărei aplicații comerciale. Noua soluție de plăți digitale completează programele de loializare și orice aplicație comercială, transformându-le în portofele digitale.WarplyPay® este un serviciu de plată de tip cloud, care înregistrează și securizează datele cardurilor introduse, păstrându-le în maximă siguranță. WarplyPay® permite tuturor utilizatorilor să își încarce portofelul digital cu bani, prin intermediul aplicației de tranzacții mobile, precum și să facă tranzacții și plăți în interiorul aplicației.

Inovația WarplyPay® constă în faptul că utilizatorii nu sunt nevoiți să instaleze altă aplicație mobilă sau să deschidă o altă pagină bancară web. Cu ajutorul WarplyPay®, tranzacțiile online devin din ce în ce mai simple. Utilizatorii se pot înregistra introducând cardul dorit o singură dată, iar pentru orice altă tranzacție viitoare, utilizatorii pot selecta un cod pin sau pot folosi amprenta digitală pentru verificare.

În plus, WarplyPay® oferă capacitatea de rambursare a cupoanelor mobile și a cardurilor cadou, colectarea și rambursarea punctelor de loialitate, precum și servicii de facturare digitală. Toate acestea prin intermediul aceleiași soluții, certificate de ISO 27001 și PCI-DSS, oferind asigurarea riscului de credit, până la suma de 1,5 milioane de euro.

WarplyPay® suportă toate cardurile Visa, MasterCard, AMEX, Discover și Maestro,  iar integrarea cu aplicațiile mobile ale companiilor afiliate este un proces simplu și rapid.

WarplyPay® a fost integrat deja în unele aplicații mobile și poate funcționa în cadrul oricărei aplicații.