EDUCATIE / JOB — May 17, 2017 at 10:31 am

Relansarea reteauaEDU.ro

by

Lansare reteauaEDU.ro 17 Mai 2017Platforma este prezenta in Romania inca din 2009, ajungand recent si in Republica Moldova. In prezent, este sustinuta de partenerul sau, eLearning&Software, prin resurse tehnice si know-how, insasi prin utilizarea platformei Moodle, al carei reprezentant unic in Romania este.

Relansarea inseamna un pas inainte facut de Moodle in Romania. Altfel spus, de acum inainte cine intra pe edu.moodle.ro este automat redirectionat catre reteauaEDU.ro 

In prezent, in Romania au aderat deja la platformă peste 700 licee, peste 14.000 liceeni, peste 700 profesori si peste 500 parinti.

Pentru alinierea invatamantului romanesc la invatamantul european, reteauaEDU.ro va realiza, in parteneriat cu institutiile de invatamant din Romania, activitati scolare si extra scolare precum: postarea lectiilor / bibliografiei / temelor, evaluarea si autoevaluarea cunostintelor, crearea unor clase virtuale de colaborare intre licee, cursuri comune in clasa virtuala, organizarea de proiecte / concursuri / provocari intre licee, pregatirea pentru bacalaureat, precum si accesarea unor finantari cu fonduri nationale sau europene precum ROSE. Practic, realizand in mediul virtual acest schimb de experienta permanent intre institutiile de invatamant, se aduce un plus de valoare mediului educational romanesc, care adopta astfel instrumente moderne internationale de predare, invatare si evaluare.