Hardware — June 27, 2017 at 11:36 am

Noul invertor hibrid CyberPower, un produs unic si ultraportabil all-in-one

by

cyberpowerInvertor 12Vdc- 230Vac, UPS, PV Incarcator12Vdc (panouri fotovoltaice), Posibilitate incarcare USB/atasare baterii externe,Sinuspur

Totul intr-un singur echipament ultraportabil cu putere 300VA

Invertorul hibrid PV isi incarca bateriile interne cu panouri solare si cu alimentare de la reteaua nationala 230Va, pentru a furniza o tensiune sinusoidală pură de 230Vac de inalta calitate, astfel păstrând dispozitivele electrice, electrotehnice şi electronice alimentate în orice situaţie.

Echipamentul este perfect potrivit pentru ilumiunat, actionat ventilatoare si diverse motorizari,pompe si alti consumatori vitali pentru case, cabane, camping ,iesiri in aer liber si poate să stocheze energia în bateriile integrate interne cat și baterii externe atasate  ca o sursă de alimentare independentă atunci când rețeaua publică nu este disponibilă. Designul de înaltă eficiență al produsului asigură un randament maxim de energie de la panourile solare, iar designul său portabil cu porturi de încărcare USB poate încărca dispozitivele mobile(smartphone, tableta,laptop) ale utilizatorilor de oriunde, chiar şi în absenţa tensiunii de alimentare de la reţea.

Ca şi detalii tehnice, produsul conține 2 acumulatori interni proprii (2 x 12V/9Ah). Invertorul este pentru 12Vcc-230Vac (Schuko) şi generează o tensiune 230Vac undă sinusoidală pură  si dispune de 2 porturi USB cu un curent de încărcare de 2.1Amp , capabil să încarce dispozitive via USB , precum laptop, smartphone, tablete, video camere, aparate foto ,etc.

Are un design ultraportabil şi o eficienţă îmbunătăţită, conformă cu cele mai noi standarde din domeniu. Nu în ultimul rând, designul produsului este realizat fără ventilatoare, ceea ce îi asigură, printre altele, un grad ridicat de silenţiozitate si produsul asigură, prin construcţie, o rată excelentă de conversie curent continuu-curent alternativ, fapt care îl face pretabil oricăror tipuri de necesităţi domestice.

Produsul dispune de urmărirea punctului de putere maximă, în scopuri de optimizare a funcţionării, iar răcirea este asigurată prin convecţie naturală, fapt care face produsul ideal pentru medii naturale, aşa cum este cazul cabanelor, bazelor de camping, caselor de vacanţă etc., dar nu numai. Dispune de un indicator de stare LED, ceea ce face uşoară urmărirea de la distanţă a stării lui de funcţionare.

Compania CyberPower proiectează și produce o gamă largă de soluții energetice inovatoare, inclusiv invertoare mobile, dispozitive de protecție la suprasarcină, unități de distribuție a puterii (PDU) și sisteme de gestionare a energiei, încărcătoare mobile și invertoare fotovoltaice, toate proiectate pentru a îmbunătăți continuu tehnologia și oferindu-ne capacitatea de a proiecta în mod continuu produse UPS de înaltă calitate.

Înființată în anul 1997, compania CyberPower și-a urmat calea spre succes prin excelență în proiectare și standarde de calitate în protecția energetică și accesorii pentru computere. La unitățile de producție de înaltă tehnologie firma construieşte linii complete de produse de protecție energetică, inclusiv surse de alimentare neîntreruptibilă (UPS-uri),Rack-uri, Unități de distribuție a puterii (PDU), Invertoare de curent, dispozitive de protecție la supratensiuni tranzitorii (suprasarcină), încărcătoare mobile, software de gestionare a energiei și accesorii periferice pentru computere.

Informatii tehnice:

https://www.cyberpower.com/eu/ro/product/sku/CPSHB300ETR

Comenzi on-line:

http://www.vitacom.ro/energie/alimentare-de-rezerva/surse-de-alimentare-de-urgenta/sursa-portabila-solara-300va240w-cpshb300etr-cyberpower-ups-sol300va-cp.html

Vanzari directe:

Reteaua de magazine  ”VITACOM ELECTRONICS” din:

ARAD: Bulevardul Revolutiei, Nr. 26-38

BACAU:   Pasajul Revolutiei, Nr. 5,

BRAILA:   Str. 1 Decembrie 1918, Nr. 42

BRASOV: Str. Uranus nr. 1 (colt cu Cal. Bucuresti)

CLUJ NAPOCA: Str. Iuliu Maniu, Nr. 5

IASI: Str. Garii, Nr. 11-13, Bl. L13-14ORADEA: P-ta Regele Ferdinand I, Nr. 1

TIMISOARA: str. Dimitrie Cantemir, nr 1