IoT powered by ALLIED TELESIS — October 12, 2017 at 9:35 am

Noua strategie IoT a Dell Technologies

by
DellDell Technologies şi-a prezentat strategia şi viziunea Internet of Things (IoT) și a lansat o nouă divizie IoT.

Pe măsură ce tot mai mulţi clienţi vor să-şi transforme digital afacerile, un nou model de procesare date începe să prindă contur. În ultimii 15 ani, industria IT a fost martora creșterii Cloud Computing, un model extrem de centralizat pentru furnizarea de servicii IT. Însă într-o epocă în care fiecare tip de dispozitiv, de la telefoane la maşini, becuri de iluminat, termostate şi monitoare cardiace sunt inteligente, apare cerinţa procesării distribuite şi în timp real a informaţiei. Aceste dispozitive pur şi simplu nu pot aştepta primirea unui răspuns de la infrastructura cloud centralizată care ar putea avea întârzieri de ordinul secundelor.
Drumul către o nouă arhitectură de procesare distribuită pune împreună IoT şi inteligenţa artificială într-un ecosistem unic şi interdependent. Implicaţiile pentru societatea noastră globală vor fi profunde.
Clienţii şi-au exprimat o nevoie tot mai mare ca o companie de tehnologie să alcătuiască soluţii IoT complete care să poată fi instalate în organizaţii. Abordarea completă a Dell Technologies faţă de IoT se bazează pe tehnologie şi servicii de top, precum şi pe un ecosistem de parteneri atent alcătuit şi proiectat pentru a genera valoare clienţilor de azi, dar şi pentru pregătirea lor pentru viitor.
Noua divizie IoT are ca principal obiectiv organizarea şi dezvoltarea de produse şi servicii IoT pentru întreaga familie Dell Technologies. Divizia IoT Solutions va combina tehnologii dezvoltate intern cu oferte venite dinspre vastul ecosistem Dell Technologies pentru a oferi soluţii complete clienților.