COMUNICATE — January 11, 2019 at 3:02 pm

AMD dezvăluie primul GPU de gaming din lume pe 7 nm

by

AMD Radeon VIIAMD a lansat AMD Radeon VII, prima placă video de gaming pe 7 nm.  Oferind performanțe excepționale și experiențe incredibile pentru Gameri, Creatori și Entuziaști, placa video a fost construită pentru performanțe excepționale în ultimele jocuri AAA, esports și titlurile VR, aplicații de editare video și 3D rendering și nu în ultimul rând workload-uri de generația următoare.

Construită pe arhitectura îmbunătățită AMD ‘Vega’ de generația a doua, AMD Radeon VII oferă de 2X mai multă memorie, de 2.1X mai mare lățimea de bandă de memorie și performanță în jocuri cu până la 29% mai bună și o performanță de până la 36% mai bună în comparație cu actuala placă video AMD Radeon ™ RX Vega 64. Pentru gameri, AMD Radeon VII va oferi posibilitatea de sesiuni de gaming la setări maxime și cu un număr de cadre pe secundă extreme la cele mai înalte rezoluții.

Developerii de jocuri și Partenerii înglobează AMD Radeon VII

Dezvoltatorii și partenerii de jocuri de top se bucură deja de caracteristicile, performanțele și experiențele incredibile pe care le oferă placa video AMD Radeon VII. Alienware Area 51 2nd Gen Threadripper Edition va combina noile plăci video AMD Radeon VII cu procesoarele 2nd Gen AMD Ryzen Threadripper pentru a livra performanțe superioare în gaming.

De asemenea, Ubisoft planifică să include tehnologii AMD Radeon în următorul blockbuster AAA, Tom Clancy’s The Division 2. Acesta va suporta DirectX 12 și tehnologia AMD Radeon FreeSync 2 HDR.

Abilități incredibile: Placa grafică Radeon VII este construită pe tehnologia de fabricație 7nm, oferind performanțe mai ridicate decât placa video AMD Radeon ™ RX Vega 64. Este echipată cu 60 de unitați de compute, 3840 procesoare de stream care rulează la 1.8 Ghz și 16 GB de memorie ultra-rapidă HBM2.

Performanță ridicată în aplicații 3D și editare: Plăcile video Radeon VII vor oferi performanța necesară pentru rendering 3D și aplicații de editare video. Oferă cu 27% mai multă performanță în aplicația open source 3D Blender și până la 62 % performanță mai bună în benchmark-ul OpenCL LuxMark comparat cu AMD Radeon RX Vega 64.

Performanță extremă de gaming: Plăcile video AMD Radeon VII vor oferi performanță excepțională în DirectX 12 și jocuri bazate pe Vulkan. Cu până la 35% mai multă performanță în Battlefield V și până la 42% mai multă performanță în Strange Brigade.

O experiență fluidă cu Radeon FreeSYnc: Cu vitezele superioare ale plăcilor video de astăzi, numărul de cadre pe secundă este mai mare decât rata de refresh a monitorului, astfel apar stuttering și tearing. Cu FreeSync, experiența de gaming va fi fluidă.

Trei jocuri incluse la achiziția unei plăci video AMD Radeon VII

Plăcile video AMD Radeon VII vor veni cu bundle-ul ‘Raise the Game Fully Loaded’ la care AMD oferă jocurile Resident Evil™ 2, Devil May Cry™ 5 and Tom Clancy’s The Division® 2. Pentru mai multe informații despre bundle și program:

www.amd.com/raisethegame.

Preț si valabilitate

Plăcile video AMD Radeon VII vor fi disponibile începând cu 7 Februarie 2019 la prețul de 699 $ SEP USD.