COMUNICATE — March 14, 2019 at 12:15 pm

Arată cât de bun ești la FIFA 19!

by

ASUS invită pasionații de jocuri la un nou maraton “Join The Republic”, în perioada 14-24 martie 2019 în Plaza Romania, la etajul 1. De la eveniment nu vor lipsi cele mai tari sisteme de gaming, concursurile cu premii interesante și sesiunile de autografe. Activitățile vor urma două linii: gaming (la etajul 1) și lifestyle (la parter), pentru a fi pe placul tuturor vizitatorilor.

Intră în competiție!
Alături de colegii tăi, îți poți reprezenta liceul pentru a câștiga premii interesante. Dacă ești fan FIFA 19, acum e momentul să arăți ce poți. Cel mai bun jucător înscris la concursul “Cupa Liceelor” va avea șansa să viziteze cel mai mare stadion de fotbal din Europa: Camp Nou, sau să câștige telefoane ASUS ZenFone și multe alte premii surpriză. Precalificările pentru “Cupa Liceelor” vor începe în data de 16 martie, iar finala este programată pe 22 martie 2019.

Câștigătorul din “Cupa Liceelor” va disputa CUPA ROG în data de 23 martie, iar cel mai bun va primi pe lângă trofeu și marele premiu: excursia la Barcelona. Toți jucătorii calificați în această etapă primesc garantat un telefon ASUS ZenFone.

Meciuri amicale și întâlniri cu vedete
Sesiunile de gaming “Free to Play” se vor desfășura în data de 14 și 15 martie pe parcursul întregii zile și în perioada 16 – 23 martie în afara orelor de competiție.

Din program:

• Pe 16 martie, la standul ASUS va fi prezent El Nino, care va împărți autografe și va interacționa cu fanii.
• În perioada 22-24 martie, Ovvy, cel mai bun jucător român de FIFA, ne va fi alături pentru sesiuni de jocuri demonstrative, transmisii în direct și întâlniri cu fanii.
Dorian Popa va fi prezent în data de 24 martie, în ultima zi a evenimentului, pentru a face fotografii cu fanii și pentru a ne delecta cu efervescența lui.

Câștigă un laptop ZenBook 14 UX433
ZenBook 14 UX433 a fost anunțat la începutul acestui an în cadrul CES 2019 din Las Vegas, iar astăzi este deja disponibil în magazinele din țara noastră. Modelele ZenBook 14 UX433 sunt echipate cu procesoare Intel Core din cea de a opta generație, până la 16GB memorie RAM și grafică ce urcă în gamă până la NVIDIA GeForce GTX 1050 Max-Q. Toate modelele UX433 sunt testate pentru a îndeplini standardele militare de fiabilitate (MIL-STD-810G), cu teste solicitante ce includ valori extreme pentru altitudine, temperatură și umiditate, alături de căderi, șocuri și teste de vibrare.

Două exemplare ASUS ZenBook 14 UX433 vor putea fi câștigate în cadrul concursurilor ASUS desfășurate cu ocazia acestui eveniment. Pe lângă acestea, în fiecare zi vor fi acordate câte 50 de premii în cadrul tombolelor organizate la standul ASUS din Plaza Romania.

Vor fi expuse cele mai noi laptopuri

ASUS ROG Zephyrus S GX701
ASUS ROG Zephyrus S este cel mai subțire și cel mai performant laptop de gaming de pe piață, pe care îl puteți testa în cadrul standului ASUS. Noul portabil poate fi configurat cu acceleratoare video NVIDIA, ce urcă în gamă până la GeForce RTX 2080. Procesorul de top îi permite modelului Zephyrus S GX701 să abordeze orice sarcină cu încredere. Intel Core i7-8750H din generația a 8-a dispune de șase nuclee și 12 fire de execuție cu vârfuri de frecvență de 4,1GHz. Pe sistem există până la 24GB de memorie RAM DDR4-2666 și până la 8GB de memorie GDDR6. Stocarea super-rapidă este furnizată de un SSD NVMe de până la 1TB capacitate.

ASUS ROG STRIX SCAR II GL504
ROG STRIX SCAR II oferă mai multă precizie în jocurile dinamice, unde atenția și coordonarea sunt cele mai importante aspecte. Fiind echipat cu primul ecran ultra-subțire din lume, tactat la 144Hz cu 3ms timp de răspuns de la gri la gri, SCAR II îți oferă șansa să țintești precis. Tastatura în stil desktop cu timp de răspuns foarte scăzut și tehnologie Overstroke asigură controlul precis asupra arsenalului vostru, în timp ce sistemul multi-antenă patentat, RangeBoost, garantează o acoperire Wi-Fi ultra-fiabilă și extinsă.

Urmărește pagina de Facebook ASUS Republic of Gamers Romania pentru mai multe informații.