Transport/Travel — July 25, 2019 at 9:30 am

Amadeus lansează noi API cu capabilități NDC

by

AmadeusAmadeus anunță că a lansat o nouă versiune îmbunătățită a soluției sale Web Services, denumită Amadeus Travel API. Această soluție bazată pe NDC va oferi agențiilor de turism acces la nivel mondial la conținut nou și prețuri de la clienții companii aeriene printr-o conectivitate NDC. Travix, un client de rulare al programului NDC [X] al companiei Amadeus, a proiectat soluția împreună cu Amadeus și a efectuat o rezervare în NDC live, începând cu anul trecut.

În concordanță cu lansarea globală a soluției, unele agenții de turism trebuie să devină adoptatori timpurii, primind un prim acces la soluția și conținutul oferit de clienții companii aeriene printr-o conectivitate NDC. Acești jucători importanți din industrie includ AERTiCKET, American Express Global Business Travel, BCD Travel, Casa de călătorie și grupul integrat de turism TUI.

Mișcarea reflecta angajamentul continuu al companiei Amadeus de a evolua cu NDC prin programul NDC [X] și a ajuta companiile aeriene si agențiile de turism sa ofere experiențe de călătorie personalizate si diferențiate.

Amadeus Travel API, este un API care se integrează cu sistemele existente ale agențiilor de voiaj și le permite să își construiască propriile aplicații de rezervare a călătoriilor personalizate, va fi lansat pe plan mondial în mod gradual.