COMUNICATE — September 11, 2019 at 11:40 am

Axis Communications are un nou director regional pentru Europa de Est

by

Magnus Zederfeldt - Axis CommunicationsAxis Communications anunță că Magnus Zederfeldt a devenit noul director regional pentru Europa de Est în cadrul Axis Communications. Din septembrie anul acesta Zederfeldt va răspunde și de dezvoltarea afacerilor și consolidarea relațiilor cu partenerii Axis din această regiune a Europei de Est. Totodată, va rămâne responsabil pentru dezvoltarea afacerilor companiei în domeniul sistemelor audio de rețea.

Magnus Zederfeldt o va înlocui pe Anna Forsberg, care deține în prezent funcția de vicepreședinte pe vânzări pentru regiunea EMEA, deoarece vicepreședintele Verena Rathein, care are aceste atribuții, este în concediu de maternitate. Din 2008 Magnus Zederfeldt este angajat al Axis Communications, liderul mondial pe piața sistemelor video de rețea. În ultimii cinci ani a fost director regional responsabil pentru regiunea Asia de Sud și Pacific. Începând cu anul 2018, în calitate de director de dezvoltare a afacerilor pentru sisteme audio de rețea, este responsabil pentru dezvoltarea acestui segment al ofertei Axis.

”Piața este în continuă schimbare, iar soluțiile devin tot mai inteligente, dar în același timp tot mai complexe. Rolul nostru este de a ajuta clienții să înțeleagă posibilitățile oferite de cele mai noi tehnologii din domeniul supravegherii video de rețea și a soluțiilor audio, astfel încât să poată utiliza aceste inovații în cel mai eficient mod posibil”, spune Magnus Zederfeldt, completând: ”Pentru a face acest lucru, trebuie să ne extindem constant ecosistemul de parteneri, să consolidăm relațiile cu partenerii noștri de tehnologie și să creăm soluțiile de care au nevoie clienții noștri. De aceea, de mai mulți ani, nu numai că am îmbunătățit produsele noastre, dar, mai ales, dezvoltăm soluții complete în domeniul analizei video, sistemelor audio de rețea și control al accesului”.

În perioada 2010-2014, Magnus Zederfeldt a fost responsabil pentru programul de parteneri Axis, inclusiv gestionarea relațiilor cu partenerii globali ai companiei. Anterior, el a fost responsabil și de organizarea vânzărilor în țările nordice. Magnus Zederfeldt are peste 20 de ani de experiență în managementul vânzărilor și al marketingului. Înainte de a se alătura echipei Axis, Magnus a fost lider global de vânzări și marketing la Johns Manville AB. De asemenea, a fost responsabil pentru vânzări și marketing în companii de tehnologie, precum Anoto AB și Ericsson Mobile Communications AB. Ca și background, Zederfeldt a absolvit Universitatea din Lund în domeniul afacerilor și economiei. De asemenea, este absolvent al Universității din San Francisco în domeniul mass-media.

Tags