Foto-Video-Audio — September 30, 2019 at 10:49 am

Axis anunță camere cu montura 4K cu montura Canon

by

Axis Communications anunță lansarea unei camere de rețea unice, care combină rezoluția 4K cu un senzor de 4/3”, pentru un nivel excepțional de sensibilitate la lumină. Prevăzută cu zoom 4x și obiectiv Canon, camera AXIS Q1798-LE beneficiază de protecție IP66, IP67 și IK10 și poate funcționa la temperaturi cuprinse între -40 de grade C și 60  de grade C.

Axis CommunicationsEchipată din construcție cu caracteristici de securitate îmbunătățite, precum firmware semnat și funcție de boot securizat, AXIS Q1798-LE integrează și tehnologia Axis Lightfinder 2.0  pentru o sensibilitate sporită la lumină, culori mai apropiate de cele reale în condiții de întuneric aproape complet și imagini mai clare ale obiectelor în mișcare.

În plus, pot fi conectate dispozitive la porturile de intrare/ieșire pentru a declanșa alarme sau acțiuni, iar semnalul de intrare supravegheat trimite o notificare în cazul în care conexiunea este întreruptă.

Caracteristicile principale includ:
•    Rezoluție de 4K / 10 MP;
•    Senzor foarte sensibil la lumină;
•    Obiectiv Canon 12 – 48 mm;
•    Tehnologie Axis Lightfinder 2.0;
•    Tehnologie Axis Zipstream cu suport pentru H.264/H.265.

Datorită suportului pentru PoE și alimentării redundante, camera este ușor de instalat, iar datele sunt protejate în cazul unei căderi de tensiune. De asemenea, tehnologia Axis Zipstream cu suport pentru H.264 și H.265 reduce în mod dramatic lățimea de bandă și capacitatea de stocare necesare.

Mai mult, nu este necesară utilizarea unui sistem de iluminare scump – modelul are încorporat sistemul de iluminare cu infraroșu (IR), această tehnologie asigurând o supraveghere discretă în condiții de întuneric deplin la distanțe de până la 50 m sau chiar și mai mari, în funcție de unde se desfășoară scenă.

Camera va fi disponibilă prin intermediul rețelei de distribuție Axis din ultimul trimestru al anului.