Distributie / Logistica — February 6, 2016 at 4:23 pm

Cyrom Romania: „SeniorERP respecta in totalitate cerintele sectorului FMCG”

by

administrare-erpCyrom Romania este un important distribuitor de alimente si bauturi premium, cu o cifra de afaceri de peste 36 milioane lei. Compania isi gestioneaza resursele si fluxurile de lucru cu SeniorERP, beneficiind astfel de o mai buna organizare interna, angajati mai productivi, timpi mai mici de livrare a comenzilor si o relatie solida cu partenerii si clientii.

Cyrom Romania a fost infiintata in 2002, iar din 2009 este detinuta in totalitate de catre Pfanner Gmbh Austria. Compania este specializata in importul si distributia de produse premium, in 2013 inregistrand o cifra de afaceri de 36,5 milioane de lei.

Cyrom Romania a decis sa implementeze sistemul ERP de la Senior Software datorita compatibilitatii functionalitatilor cu specificul afacerii, dar si pentru serviciile post implementare oferite de furnizor, menite sa intampine nevoile aparute pe parcursul dezvoltarii companiei: „SeniorERP respecta in totalitate cerintele aplicabile sectorului FMCG (bunuri de larg consum) si totodata este un instrument complet de gestiune a resurselor. Flexibilitatea sistemului ERP si experienta multiplelor proiecte realizate de echipa Senior Software au rezultat intr-o implementare in timp record, iar inca din primele zile de la finalizarea acestui proces solutia ERP functiona la capacitate maxima.”, a declarat Corina Calin, Sef Serviciu Financiar-Contabilitate.

Utilizarea SeniorERP in cadrul Cyrom a dus la cresterea vitezei de operare cu 70% si la imbunatatirea comunicarii intre angajati. Aceste beneficii s-au datorat in special interfetei prietenoase si intuitive a sistemului care permite operarea facila pe fiecare nivel ierarhic.

In plus, datorita modului de lucru online al aplicatiei, dar si al faptului ca toate informatiile introduse in sistem sunt centralizate intr-o baza de date unica, a crescut acuratetea datelor si a fost accelerat accesul la informatie. Toate acestea au dus la scaderea timpului de livrare a comenzilor si la cresterea gradului de satisfactie a clientilor, rezultand intr-o crestere a volumului vanzarilor companiei.

Pe langa beneficiile mentionate, Corina Calin justifica necesitatea implementarii unei solutii ERP afirmand urmatoarele: “In societatea de astazi, o solutie integrata reprezinta un „must-have” pentru managementul oricarei afaceri, indiferent de domeniul in care activeaza. Utilizarea unei astfel de solutii este foarte importanta deoarece diminueaza timpul de furnizare a informatiilor, documentelor si rapoartelor operationale necesare.”

Cyrom Romania este importator exclusiv al marcilor: Pfanner, Monini, Vöslauer, Rivano, Eichbaum si Stardoro. Compania isi distribuie produsele atat catre marile lanturi de magazine precum: Metro, Selgros, Carrefour, Cora, Auchan, Kaufland, Real, Billa, Plus, Mega Image, cat si catre mici magazine, prin intermediul unei retele de subdistribuitori locali.

Pentru mai multe detalii, accesati www.SeniorERP.ro si www.seniorsoftware.ro.