Evenimente — February 15, 2016 at 9:39 am

Dell a lansat o serie de produse in cadrul CES 2016

by

Directorii IT îşi pot cunoaşte acum cel mai nou prieten: noua familie de echipamente Dell Latitude de la Dell oferă angajaţilor din companii tot ce îşi doresc de la un laptop şi un dispozitiv 2-în-1 cu satisfacerea cerinţelor legate de securitate, gestiune facilă şi fiabilitate. Dell îşi extinde portofoliul de monitoare cu primul monitor OLED, primele monitoare InfinityEdge din lume şi noul monitor wireless

În cadrul CES 2016, Dell a lansat un portofoliu extins de echipamente comerciale premiate Latitude care combină caracteristicile de securitate, gestiune facilă şi fiabilitate de care au nevoie clienţii din zona business. Acestea au un design deosebit, ecrane infinity edge şi materiale de tip premium după care tânjesc consumatorii. Adaptate după linia de produse de consum de succes XPS, noile echipamente din gamele Latitude şi UltraSharp reprezintă cel mai complet proces de reproiectare de produse comerciale din istoria companiei şi demonstrează angajamentul Dell pentru livrarea unor experienţe fără rival care să satisfacă şi impresioneze profesioniştii mobili din lumea afacerilor de azi.

În plus, clienţii Dell din zona comercială au indicat faptul că intenţionează să treacă la Windows 10 mai repede decât au procedat în cazul sistemelor anterioare de operare Windows. Windows 10 oferă stabilitatea sistemului Windows 7 împreună cu caracteristicile tactile ale sistemului Windows 8.1, astfel încât noile dispozitive, aşa cum sunt cele 2-în-1, vor oferi o experienţă bună utilizatorului. Inginerii Dell şi Intel au lucrat în parteneriat pentru a crea un sistem care include cele mai noi procesoare Intel vPro pentru includere pe platforme premium de lucru, ce vor schimba modul în care sunt operate afacerile atunci când vine vorba de colaborare, securitate şi productivitate. “Prin combinarea acestor progrese cu designul de mici dimensiuni şi portabil al produselor comerciale Dell, acum este cel mai bun moment de efectuare a unei actualizări de dispozitiv”, a spus Schell.

latitude-11-5000-series-2-in-1-5175Latitude 13 7000, Latitude 12 7000, Latitude 11 5000: design superb şi caracteristici care impresionează
Portofoliul Latitude a fost fundamentat pe securitate din clasa business, gestiune facilă şi fiabilitate. Seriile Latitude 3000, 5000 şi 7000 au fost complet reproiectate cu un design mai subţire şi mai uşor, eficienţă excelentă şi opţiuni puternice de procesare. Dell şi-a actualizat linia comercială folosind ca sursă de inspiraţie în design apreciata linie de produse XPS, astfel încât clienţii din zona comercială să se poată bucura de aceeași formă zveltă şi de materialele unicat care conferă greutate mică şi rigiditate întregii serii. Punând accentul pe crearea de produse frumoase, de care utilizatorii să fie mândri, noile suplimentări din seria Latitude 13 7000 Ultrabook, Latitude 12 7000 2-în-1 şi Latitude 11 5000 2-în-1 sunt construite pe baza elementelor cheie cerute de IT, oferind în acelaşi timp performanţele ridicate de care e nevoie în mediile de lucru rapide şi pretenţioase de astăzi.

dell-ultrasharp-30-ultra-hd-4k-oled-monitorPrimul monitor OLED de la Dell şi primele monitoare InfinityEdge din lume: extindere a portofoliului de monitoare Dell
Dell a lansat, de asemenea, o nouă colecţie de monitoare câştigătoare de premii CES Innovation Award, care include un monitor OLED, două monitoare InfinityEdge ce oferă un ecran practic fără margini şi un monitor wireless ce permite utilizatorilor mobili să se conecteze direct la ecran fără cabluri.
Monitorul Dell UltraSharp 30 OLED este primul monitor OLED de la Dell care aduce avantajele tehnologiei de afişare OLED la îndemâna profesioniştilor care folosesc PC-ul pentru a lucra în medii unde culoarea este critică, aşa cum sunt artele grafice şi fotografia. Monitorul furnizează un extraordinar raport de contrast de 400.000:1, ce oferă “True Black”, acoperirea de spaţii de culoare industrială precum AdobeRGB şi DCI-P3, rezoluţie de mare detaliu Ultra HD 4K şi un timp de răspuns ultra-rapid, de 0,1 ms.
Monitoarele Dell UltraSharp InfinityEdge oferă primele ecrane InfinityEdge din lume cu margini ultrasubţiri pe toate laturile. Proiectate cu un braţ suplimentar pentru flexibilitate de ajustare sporită şi management de cabluri integrate, acest echipament, care a primit premii pentru inovaţie şi eco-design în cadrul CES 2016 ajută la maximizarea spaţiului de lucru şi minimizarea spaţiului ocupat de accesoriile PC-ului. Ambele monitoare, Quad HD de 27 inci şi Full HD de 23,8 inci, beneficiază de performanţe de ecran fără rival, precizie de culoare şi conectivitate extinsă.
Monitorul Dell UltraSharp 24 Wireless este dotat cu tehnologie de ultimă oră ce permite utilizatorilor să afişeze şi să gestioneze conţinut, simultan de pe un laptop Windows şi un telefon inteligent cu sistem Android.

dell-dockDell Dock şi Dell Thunderbolt Dock: conectând ecosistemul de procesare
Anunţate în toamna trecută, Dell Dock şi Dell Thunderbolt Dock oferă utilizatorilor comerciali oportunitatea de a integra efectiv ecrane, dispozitive de tip mouse şi tastaturi externe. Ambele docuri sunt echipate cu porturi USB Type-C de generaţie următoare care suportă date, video şi alimentare cu energie electrică prin intermediul unui singur cablu cu formă zveltă. Dell Dock este esenţial pentru cei care lucrează la birou, în recepţii de hoteluri şi birouri de relaţii cu clienţii, precum şi pentru activităţile colaborative din sălile de conferinţe, în vreme ce Dell Thunderbolt Dock cu tehnologie Intel® Thunderbolt™ 3 reprezintă un accesoriu perfect pentru utilizatorii care folosesc intens procesarea de date şi pentru clienţii tradiţionali de staţii de lucru, cum este cazul clienţilor de echipamente Dell Precision.