Foto-Video-Audio — September 15, 2016 at 4:38 pm

EOS M5- noua cameră foto mirrorless de la Canon

by
Canon EOS M5
Canon EOS M5

Îmbinând performanță unui DSLR și portabilitatea unei camere foto compacte, Canon dezvăluie o nouă cameră foto mirrorless EOS M – modelul EOS M5.

Primul model EOS care include procesorul Canon DIGIC 7, acesta dispune de cea mai bună tehnologie de imagistică, inclusiv un senzor CMOS APS-C de 24,2 megapixeli și AF Dual Pixel CMOS, pentru a obține fotografii clare și precise și filme dinamice, cu aspect cinematografic. Fie că este companionul compact perfect pentru fotografii profesioniști sau o alternativă pentru camerele foto DSLR de gamă medie, modelul EOS M5 își pune amprenta asupra gamei Canon de aparate foto mirrorless.

Prezentat în premieră tot astăzi, modelul EF-M 18-150mm f/3.5-6.3 IS STM este obiectivul universal ideal pentru camerele foto EOS M, cu un zoom optic versatil de 8,3x si un Stabilizator de Imagine în 4 trepte, pentru a vă oferi cadre clare fără trepied. Cântărind doar 300 g, obiectivul oferă performanță de vârf într-un corp compact, perfect portabil atunci când doriți să surprindeți tot ce vedeți în jur.