Internet/Telecom — September 30, 2016 at 1:59 pm

Ravinder Takkar, Vodafone: Prin serviciul 4GTV+, clienții pot să consume conținut personalizat oricând și oriunde.

by

 

Ravinder Takkar, Președinte și CEO Vodafone România, la Webstock 2016
Ravinder Takkar, Președinte și CEO Vodafone România, la Webstock 2016

Vodafone România lansează serviciul de streaming video și de muzică 4GTV+ și un parteneriat cu Netflix, rețea the televiziune prin internet. 4GTV+ oferă acces la o serie largă de canale TV, care acoperă toate tipurile de conținut, de la știri la divertisment, atât local, cât și internațional. Serviciul include și 36 de milioane de melodii oferite prin Zonga, precum și producții de succes oferite de parteneri precum Disney Channel, Disney Junior și Disney Channel On Demand.

Utilizatorii 4GTV+ pot să urmărească emisiuni difuzate live de canalele TV, dar și să pună pauză și să le urmărească mai târziu de la momentul la care le-au întrerupt, precum și să deruleze de la început, cu ajutorul funcției „Repornire și derulare înapoi”. De asemenea, folosind funcția „Catch-up”, utilizatorii pot viziona emisiuni pe care nu le-au putut urmări live, opțiune valabilă timp de 72 de ore de la momentul difuzării lor. În plus, clienții beneficiază de experiența multi-ecran, care le permite să transfere conținutul disponibil prin 4GTV+ către ecranul TV și, în paralel, să își folosească telefonul pentru apeluri sau orice alte acțiuni fără a întrerupe vizionarea. Utilizatorii mai beneficiază și de continuitatea sesiunii de vizionare, opțiune prin care pot întrerupe vizionarea și apoi relua oricând exact de la momentul întreruperii.

„După lansarea Supernet 4G+, rețeaua care permite numeroase dezvoltări în viitor și care aduce inovație în experiența clientului, astăzi anunțăm serviciul 4GTV+, prin care clienții noștri vor putea să consume conținut personalizat oricând și oriunde. 4GTV+ oferă acces la cel mai relevant conținut local și global într-un mod inovator și intuitiv”, a declarat Ravinder Takkar, Președinte și CEO Vodafone România.

„Vodafone este un partener global al Netflix și suntem încântați să anunțăm astăzi extinderea acestei relații în România”, a declarat Chris Whiteley, VP Business Development, EMEA, Netflix. „Prin această promoție, clienții Vodafone vor putea să acceseze cu ușurință conținutul original intens aclamat al Netflix și să se bucure de un nou mod de a urmări producții de televiziune”.

Serviciul este disponibil pe smartphone-uri și tablete pentru toți clienții Vodafone România descărcând aplicația 4GTV+ din App Store și Google Play.