Evenimente — November 17, 2016 at 12:02 pm

Firmele de succes ale viitorului vor fi “Construite pentru schimbare”

by

Mike Gregoire, CEO CA Technologies, a deschis CA World’16 prezicând faptul că firmele de succes ale viitorului vor fi “Construite pentru schimbare” prin aşezarea software-ului în centrul tuturor activităţilor lor.

Mike Gregoire, CEO CA Technologies
Mike Gregoire, CEO CA Technologies

Construit pentru schimbare reprezintă noua paradigmă

Pe fundalul revoluţiei economice constante, crearea unui model de afaceri construit să reziste înseamnă “ceva depăşit faţă de noua realitate digitală”. El a explicat că ideea avantajului competitiv sustenabil a cedat locul conceptului mai modern de agilitate în afaceri, care înseamnă abilitatea de sesizare, reacţie şi adaptare automată la dinamica alertă a pieţei.

Firmele construite pentru schimbare înţeleg faptul că actualele structuri şi ecosisteme sunt vulnerabile la apariţia de idei mai bune. De la modul în care gestionează talentele la felul în care evită să fie legate de active fixe şi la modul în care îşi asumă riscul, firmele construite pentru schimbare se concentrează pe agilitatea în afaceri, care, la rândul ei, le permite acestora să efectueze îmbunătăţiri ale experienţei clienţilor în mod rapid şi continuu.

Software-ul ca locomotivă esenţială

Software-ul reprezintă locomotiva esenţială şi factorul de diferenţiere pentru abilitatea unei firme de a atinge succesul, conform lui Gregoire. “Software-ul este acum componenta cheie a ADN-ului unei afaceri,” a declarat el. “Este motorul esenţial racordat la clienţi pentru sesizarea şi oferirea unui răspuns la apariţia de nevoi, ameninţări şi oportunităţi noi. Indiferent de sectorul industrial sau produsul final, fiecare marcă va fi reprezentată, diseminată şi judecată prin intermediul tehnologiei.”

Gregoire a explicat faptul că ne aflăm în miezul unei revoluţii globale masive a afacerilor, în cadrul căreia sunt lansate provocări serioase la adresa leadership-ului convenţional, a resurselor umane şi a principiilor de management financiar. “Toate acestea necesită o nouă mentalitate – şi un noi soi de agilitate a afacerii – legată de modul în care se foloseşte tehnologia şi de modul în care se construieşte software-ul necesar,” a spus Gregoire. “Trebuie să optimizăm capacitatea de răspuns pentru a capitaliza noile oportunităţi, pentru a crea spaţiu inovaţiei şi pentru a furniza valoare clienţilor noştri.”

Soluţiile software de la CA optimizează agilitatea în afaceri

ca_r_1c_grey_2014În cadrul CA World, firma a anunţat o serie de soluţii noi pentru portofoliile legate de agilitate, DevOps, securitate şi mainframe, aliniate la modul în care companiile moderne planifică, dezvoltă şi livrează propriile soluţii software.

“Gândiţi-vă la toate acestea ca la nişte capabilităţi esenţiale de care veţi avea nevoie ca să vă duceţi organizaţia în viitor,” a spus Gregoire.

Printre aceste noutăţi se numără:

– O nouă soluţie de tip identity-as-a-service, pentru adresarea nevoilor de management al identităţii şi accesului, atât pentru aplicaţiile instalate on-premisesm cât şi pentru cele bazate pe cloud.

– Noi capabilităţi DevOps cu capabilităţi analytics inteligente şi integrări pentru servicii cloud şi reţele virtuale.

– Capabilităţi analytics predictive cu elemente de machine learning pentru mainframe.

– Îmbunătăţiri ale soluţiei SaaS special construite pentru scalarea practicilor legate de agilitate.

O descriere completă a noilor oferte este disponibilă la adresa http://www.ca.com/us/caworld/press.html.

La sfârşitul discursului său, alături de Gregoire au urcat pe scenă căpitanul astronaut Scott Kelly, legenda spaţiului Burt Rutan şi omul de ştiinţă Natalie Panek pentru o discuţie fascinantă legată de unele din cele mai mari salturi tehnologice concepute vreodată.

Mai multe detalii despre solutiile CA puteti gasi pe site-ul SolvIT Networks, partenerul strategic CA Technologies pentru Europa Centrala si de Est.