Aplicatii — February 3, 2017 at 9:05 am

Microsoft lansează o nouă aplicație pentru managementul angajaților

by

PrintStaffHub este noua aplicație parte a suitei Office 365, care ajută la managementul angajaților și al schimburilor acestora. Aplicația vine în ajutorul celor care nu lucrează de la calculatoare desktop, nu au orare fixe și programe normale de la o săptămână la alta, fiind optimă pentru vânzări, restaurante sau spitale. Aplicația a fost lansată inițial ca fiind demonstrativă în toamnă, peste 1000 de companii utilizând aplicația în această perioadă.

Microsoft consideră ca aplicația este o noutate, pe o piață încă ne-explorată a aplicațiilor de colaborare și administrare pentru domeniile unde angajații nu au program și loc de muncă fix. Se estimează că până la jumătate de miliard de oameni din lume lucrează astfel, fiind o forță umană imensă care ar putea să își eficientizeze activitatea utilizând StaffHub sau alte aplicații asemănătoare.

StaffHub vine ca o schimbare totală a modurilor tradiționale de organizare a activității angajaților vizați, eliminând fișele de programare, programele scrise pe hârtie, apelurile telefonice sau alte procese efectuate manual. StaffHub realizează programări automate pe care le urcă apoi în cloud pentru a fi disponibile tuturor celor implicați sau afectați de activitățile angajatului care lucrează cu aplicația. Managerii angajaților pot realiza planuri de lucru sau programe de la biroul propriu, care vor fi apoi urcate în cloud pentru a ajunge în lista de lucru a angajaților. Angajații vor avea astfel la dispoziție lista de lucru pe telefoane, tablete sau orice dispozitiv conectat care poate reda interfața StaffHub.

Aplicația este una inovativă oferind funcții și moduri de organizare personalizate, pe etichete, culori, grafice sau alte tipuri de mesaje, care pot fi actualizate sau schimbate în timp real. De asemenea aplicația setează automat pauze precum zile de weekend, sărbători sau concedii planificate. Mai mult, aplicația permite și partajarea de fișiere de orice tip, utilizând servicii de tip Dropbox sau SharePoint. Fișierele pot fi urcate de asemenea din calculator sau dispozitivul mobil utilizat. Microsoft vizează creșterea accentului pe aplicația StaffHub, urmând să o integreze cu multe aplicații pe care compania le dezvoltă. StaffHub este disponibilă ca parte a Office 365, compatibilă cu interfața normală web, Android și iOS.