NEWS — March 7, 2017 at 10:25 am

CA Technologies – lider pe piața soluțiilor de autentificare avansată

by

CA_Authentication_picturesCA Technologies a fost desemnată drept lider pe piața soluțiilor de autentificare avansată în raportul “Leadership Compass: Adaptive Authentication,” lansat de KuppingerCole, companie de cercetare specializată în managementul identității și accesului.

Soluția companiei, CA Advanced Authentication, a fost evaluată pentru acest raport, care a luat în considerare produsele care se concentrează pe autentificarea adaptivă – procesul de a colecta atribute suplimentare despre utilizatori și mediile în care aceștia activează și a le evalua în contextul politicilor bazate pe risc.

,,Soluția CA Advanced Authentication este una flexibilă, fiind disponibilă atât ca un produs de sine stătător, cât și integrată în pachete cu alte soluții de management al identității și accesului oferite de CA și alți vendori. Aceasta poate fi implementată on-premises sau în cloud, datorită infrastructurii multi-tenant. Cu un sistem care analizează până la 200 de factori de risc și o capabilitate de profilare a utilizatorului bazată pe auto-învățare, pentru facilitarea autentificării continue, CA Advanced Authentication intră pe lista scurtă a soluțiilor de autentificare adaptive”, declară John Tolbert, analist KuppingerCole.

În raport*, KuppingerCole a analizat liderii în patru categorii: inovație, prezență pe piață, produs și „per ansamblu.” În segmentul de produs, CA a primit cele mai mari punctaje de „puternic pozitiv” și „pozitiv” pentru securitate, funcționalizate, integrare, interoperabilitate și ușurința în utilizare.

“Resimțim o cerere mare, în continuă creștere, pentru soluții de autentificare adaptive și fără întreruperi. Această nouă generație, de autentificare bazată de analiza datelor, este o componentă cheie pentru un viitor fără parole”, declară Mordecai Rosen, senior vice president și Security business general manager, CA Technologies.

SolvIT Netwoks este partener CA Technologies din 2005 si distribuitor al intregii suite de solutii de securitate, infrastructure management, service management, application performance management, project and portfolio management, DevOps, in calitate de CA Strategic Partner.