NEWS — March 9, 2017 at 12:52 pm

Gateway de securitate integrată în cloud de nivel terabit

by

Huawei_logoHuawei a lansat un gateway de securitate integrată în cloud de nivel terabit, USG9000V, conceput pentru a oferi protecție la nivel software pentru securitatea rețelelor virtuale, pe mail multe nivele și ușor de administrat. 

Gateway-ul de securitate Huawei USG9000V ofera o multitudine de servicii de securitate pentru rețelele virtuale ale clienților lor. USG9000V implementează elemente de rețea scale-out și scale-in flexibile, suportă un maxim de 128 de mașini virtuale per cluster, și oferă capabilități de forwarding de până la 2,5 Tbps. În plus, suportă un backup între unitățile de procesare de servicii pentru a răspunde cerințelor utilizatorilor pentru înaltă disponibilitate. Prin managementul centralizat al planului de control, USG9000V poate administra configurațiile a 128 de mașini virtuale și poate planifica resursele comune pentru VM-uri, reducând dificultățile ce pot apare în managementul serviciilor.

În cazul utlizatorilor enterprise, serviciile cloud-based au cerințe mai ridicate pentru implementarea automată, scalabilitatea performanței și informațiile O&M.

USG9000V poate realiza scale-out sau scale-in la cerere, chiar dacă serviciile se schimbă frecvent, răspunzând cerințelor de elasticitate ale serviciilor cloud-based și reducând costurile de operare.

Huawei USG9000V va fi disponibil începând cu al doilea trimestru din 2017.