NEWS — July 31, 2017 at 12:19 pm

Transportul vinurilor din Europa oriunde in lume

by
vinopolis-4UPS își extinde capabilitatea de a transporta alcool, vin și bere către consumatorii din întreaga lume. Utilizând unul dintre serviciile de transport UPS Express sau Standard, cunoscătorii de vin pot primi acasă vinurile favorite, direct de la podgorie.

UPS oferă servicii de export direct către consumator, din țări selectate din Uniunea Europeană către China, Coreea de Sud și Japonia, iar acum și către Canada, Republica Dominicană, Hong Kong, India, Macao, Africa de Sud, Elveția, Noua Zeelandă, Filipine, Singapore, Taiwan și Thailanda. Serviciul B2C (business to consumer) vine în completarea serviciului de expediere Business-to-Business, ambele pot fi paletizate sau nu și au acoperire globală.
Consumatorii care fac expedieri în interiorul Uniunii Europene pot, de asemenea, să folosească serviciul de transport de vin UPS. Acum, aceștia pot trimite acasă noul vin favorit descoperit în vacanță, fără nici o grijă.
UPS oferă ambalaje certificate și sigure pentru toate destinațiile, special concepute pentru transportul sticlelor de vin (cu o capacitate de până la 12 sticle de vin per cutie și până la 6 sticle de vin spumant per cutie), care pot fi comandate prin call centerele UPS.
Clienții care trimit vin din Franța sau Italia pot beneficia de programul personalizat Declared Value for Wine. Oferit de UPS Capital, acest program oferă clienților care folosesc ambalaje pre-aprobate, posibilitatea de a expedia mai multe produse, împreună cu o asigurare de până la 500 de euro. În cazul în care transportul este evaluat la o valoare mai ridicată, clienții pot achiziționa o asigurare adițională, până la acoperirea întregului cost. Clienții pot fi siguri că vinul lor va ajunge la destinația dorită în siguranță. Dacă, din diverse motive, sticlele de vin sunt deteriorate în timpul transportului, clienților li se va rambursa valoarea costului vinului și a cheltuielilor de transport.