Financiar-Bancar — August 30, 2017 at 7:58 am

Fujitsu ajută Ibercaja Bank să revoluționeze experiența serviciilor pentru clienți

by

fujitsuFujitsu ajută banca spaniolă Ibercaja să își transforme serviciile bancare digitale și să ofere o experiență mai bună a clienților, implementând bancomatele inteligente Fujitsu. Acestea reprezintă o parte esențială a noilor filiale Ibercaja, numite Ibercaja+, care sunt proiectate cu introducerea nevoilor clienților în centrul atenției, și combinând consultanța personalizată cu cea mai modernă tehnologie de autoservire într-un spațiu modern, în plan deschis și multifuncțional. Ibercaja este una dintre cele mai mari bănci din Spania.

Recunoscând nevoile în schimbare ale clienților săi de 3 milioane de euro, strategia digitală a Ibercaja se concentrează pe evoluția sucursalelor și a canalelor de relații cu clienții. Banca își propune să ofere clienților săi un acces mai facil la consultanți oferite de experți financiari, plus oriunde, oricând acces la servicii bancare de zi cu zi prin aplicații mobile și ATM-uri inteligente.

În sprijinul acestui obiectiv, Fujitsu a dezvoltat o soluție care să permită Ibercaja să integreze fără probleme serviciile de ATM cu celelalte canale cu care operează clienții, pentru a oferi o experiență consistentă pe un canal unic, precum și o platformă tehnologică flexibilă care se va adapta cu ușurință cerințelor viitoare.

Bancomatele inteligente implementate de Fujitsu, vor oferi o mai mare interacțiune cu clienții și timpi de așteptare mai scurți, combinate cu siguranță maximă și fiabilitate. Clienții beneficiază de un acces rapid și simplu la serviciile bancare zilnice, cum ar fi retragerile și depozitele de numerar, precum și la servicii suplimentare convenabile, cum ar fi reîncărcarea creditului telefonic cu plată în avans sau cumpărarea biletelor la evenimente.

Pentru ușurința utilizării, bancomatele sunt echipate cu cele mai recente ecrane tactile și tehnologie contactless. În plus, Ibercaja are opțiunea de a adăuga autentificare biometrică sigură pentru clienții săi cu ajutorul tehnologiei Fujitsu PalmSecure, un sistem extrem de fiabil bazat pe recunoașterea modelului venelor din palme.