IoT powered by ALLIED TELESIS — July 9, 2018 at 11:17 am

Allied Telesis oferă soluția Continuous PoE pentru un IoT mai eficient

by

gs950-8poeIoT este lume din ce în ce mai conectată. Afaceri inteligente și orașe depind de multe dispozitive și senzori pentru a eficientiza deciziile și pentru a crea un mediu sigur. Odată cu creșterea numărului de dispozitive conectate, necesitatea unei surse de alimentare accesibile și fiabile devine din ce în ce mai importantă. Puterea neîntreruptă pentru camere și alte senzori, chiar și atunci când comutatorul este repornit vine ca o condiție deja obligatorie pentru un sistem IoT fiabil și puternic.

Comutatoarele Power over Ethernet (PoE) fac deja accesibile puterea, având posibilitatea de a conecta și de a alimenta dispozitive prin intermediul unui singur cablu Ethernet. Dar ce se întâmplă atunci când comutatorul este repornit? Întreruperea funcționării unui comutator pentru re-configurare, provizionare sau actualizarea firmware-ului, de exemplu, înseamnă că întrerupătorul nu va mai funcționa și pe dispozitivele conectate. Camerele, senzorii, monitoarele și orice se bazează pe comutatorul afectat, ar fi oprit.

De aceea Allied Telesis oferă soluția Continuous PoE (CPoE). Este o caracteristică unică ce garantează livrarea neîntreruptă a energiei camerelor și a altor senzori, chiar și atunci când comutatorul este repornit. CPoE permite comutatoarelor să efectueze acțiuni, cum ar fi actualizarea software-ului, fără a reseta dispozitivele alimentate de la ciclul de alimentare. Aceasta înseamnă, de exemplu, dacă reporniți un comutator conectat la o cameră, CPoE permite camerei să lucreze în timp ce comutatorul este repornit. Cu CPoE puteți actualiza sau reconfigura rețeaua oricând, fără să vă faceți griji cu privire la pierderea de curent care provoacă întreruperi video sau necesitatea reconfigurării setărilor camerei. Camerele care suportă spațiul de stocare local se resincronizează la rețea după ce link-ul este restabilit.

Allied Telesis Continuous PoE este disponibilă pe o serie de întrerupătoare industriale și seria X, ca parte a setului de produse de lider în domeniu al companiei.