Transport/Travel — August 31, 2018 at 2:49 pm

Avianca este prima companie aeriană din America Latină care a implementat NDC cu Amadeus

by

Astăzi, călătorii caută din ce în ce mai multe produse personalizate, iar furnizorii de servicii de turism se adaptează pentru a răspunde acestor noi nevoi și așteptări. Pentru a satisface această cerință a clienților, este mai important decât oricând că toate companiile aeriene pot ajunge la o gamă largă de călători, pot face experiența de rezervare cât mai simplă posibil și își pot comercializa eficient produsele.

imgDin această perspectivă, Avianca este prima companie aeriană din America Latină care a adoptat soluția (New Distribution Capability). Aceasta permite companiei Avianca să furnizeze clienților agenției de turism și clienților săi de metasearch un produs mai personalizat și capabilități media bogate. Prin implementarea Altéa NDC, compania aeriană poate, de asemenea, să utilizeze diferite tehnici de comercializare pe toate canalele sale.

Acest nou acord intră sub umbrela programului NDC-X al Amadeus, care reunește toate activitățile NDC din cadrul Amadeus – ca furnizor și agregator IT – sub un singur acoperiș.

Amadeus Altéa NDC este o soluție care permite companiilor aeriene care utilizează Altéa PSS (Passenger Service System) să-și distribuie ofertele către terțe părți utilizând cele mai recente standarde industriale. Cu certificarea de nivel 3, cea mai înaltă oferită de Asociația Internațională a Transportului Aerian (IATA), Amadeus Altéa NDC oferă suport pentru fluxurile de rezervare NDC pe întregul proces și oferă capabilități de gestionare a ofertelor și comenzilor. Avianca va putea integra serviciile auxiliare în noul flux de rezervare NDC pentru rezervările de la agențiile de voiaj și companiile de metasearch, permițându-i să promoveze produsele către terți și, în cele din urmă, călătorului.

”Amadeus Altéa NDC ne va permite să oferim clienților noștri un conținut îmbogățit de produse și servicii,” spune Silvia Mosquera, Executive VP, Sales & Marketing la Avianca. ”Pentru început vom folosi Amadeus Altéa NDC pentru a face conținutul nostru disponibil direct pe canalele de desktop și mobile ale Skyscanner. Apoi, ne așteptăm să extindem soluția la alți parteneri din ecosistemul nostru.”

”Soluția noastră Altéa NDC va ajuta Avianca să își extindă oferta către alți clienți,” declară Vicky Huertas, Commercial VP, Airlines America Latină și Caraibe la Amadeus.Oferim deja companiei Avianca o gamă largă de soluții IT și vom permite acum abordarea omni-canal cu Altéa NDC. Acest lucru va permite ca întregul conținut furnizat de Avianca să fie disponibil prin conectivitatea NDC XML la motoarele de metasearch, agențiile de turism și furnizorii de tehnologie.”

”Este fantastic să avem tot mai multe companii aeriene care să lucreze cu noi în cadrul programului nostru NDC-X,” spune Gianni Pisanello, vicepreședinte al programului NDC-X, Amadeus. ”Prin intermediul Altéa NDC lucrăm cu companiile aeriene pentru a dezvolta în continuare tehnologia care le va permite să distribuie noi oferte interesante utilizând standardul NDC. Obiectivul nostru este de a impulsiona adoptarea NDC în industrie și de a-l face să funcționeze pentru companii aeriene, vânzători de călătorii și alți jucători din industrie.”