Pharma & Health — March 13, 2019 at 7:21 am

Allied Telesis oferă o bază distribuită rezistentă pentru rețelele de farmacii

by

ReteaFarmaciile din Farmland, Rusia, au ales Allied Telesis pentru o rețea non-stop cu o gestionare fără efort. Farmaciile Farmland se ocupă de clienții săi și oferă o gamă largă de produse și servicii de înaltă calitate, împreună cu produse la prețuri accesibile și personal competent. Compania caută în mod constant modalități de îmbunătățire și creștere, servicii mai noi includ centre de sănătate, saloane de înfrumusețare, servicii ortopedice și audiologie.

În 2016, Farmland a lansat o farmacie online pentru a oferi confortul final al clientului. Succesul Farmland Pharmacies se datorează mult automatizării. Toate procesele de producție sunt automatizate cât mai mult posibil și sunt susținute de platforme informatice de ultimă generație și stocarea informațiilor digitale de la numeroasele lor servicii din mai multe centre de date. Pe măsură ce compania s-a extins, accesul la spațiul de stocare din centrul de date a crescut, necesitând un upgrade pentru a implementa o nouă rețea de performanță. Inginerii de rețea ai lanțului farmaceutic au dorit să protejeze securitatea și calitatea schimbului de date între centrele sale de date și utilizatorii finali. Pentru a asigura buna funcționare a rețelei, compania avea nevoie de o soluție de mare viteză, eficientă, care să reziste la erori și care să fie ușor de gestionat. Bazându-se pe experiența anterioară cu echipamentul Allied Telesis, Farmland a decis să își construiască rețeaua de bază pe serverele Allied Telesis x930 cu switch-urile Gigabit Layer 3 stackabile.

Comutatoarele din seria x930 oferă acum un puternic nucleu de rețea pentru această companie mare. Aceste comutatoare stacabile sunt performante și scalabile, satisfăcând cerințele de rețea ale Farmland,  oferind o rezistență excelentă și o fiabilitate crescută pentru acest mediu distribuit. Virtual Chassis Stacking (VCStack) permite ca mai multe unități x930 să apară ca un singur dispozitiv virtual, ceea ce simplifică gestionarea și oferă o soluție rezistentă pentru disponibilitatea maximă a resurselor companiei în mediul online.

Allied Telesis Autonomous Management Framework (AMF) este o tehnologie exclusivă care reduce povara administrației IT prin automatizarea multor sarcini de gestionare comune, cum ar fi copierea de backup în rețea, înlocuirea dispozitivelor și actualizarea firmware-ului. Împreună cu gestionarea centralizată a rețelei, AMF reduce costurile și economisește timp. Cu puterea automatizării AMF, Farmland se bucură acum de o valoare reală și imediată, cu o rețea simplă de gestionat care îi permite să se concentreze asupra activității lor principale. Farmaciile Farmland au acum 140 de gigabiți de conectivitate între centrele de date. De la trecerea la noua soluție Allied Telesis, problemele cu schimbul de date sunt rezolvate. Compania are acum o rețea cu adevărat fiabilă, cu acces nelimitat la aplicațiile care susțin numeroasele servicii oferite în farmaciile lor.