Evenimente — September 25, 2019 at 2:20 pm

Axis Communications va participa la World Expo 2020

by

Axis Communications va participa la World Expo 2020 care are loc în Dubai, Emiratele Arabe Unite, care, pentru o perioadă de circa 6 luni din 20 octombrie până pe 10 aprilie. Axis este unul dintre partenerii oficiali în cadrul Pavilionului Suediei situat în arena de sustenabilitate.

Ray Mauritsson, Președinte și CEO al Axis Communications
Ray Mauritsson, Președinte și CEO al Axis Communications

“Considerăm că acest eveniment este o oportunitate extrem de interesantă și suntem mândri să reprezentăm Suedia. Tema Expo 2020 se încadrează în aceeași direcție cu valorile noastre de bază și este aceeași temă adoptată de pavilionul suedez. Axis este o organizație inovatoare, axată pe pionierat, care dezvoltă mijloacele necesare unei societăți mai inteligente și mai sigure, iar aceste lucruri așteptăm cu nerăbdare să le prezentăm la acest eveniment”, a spus Ray Mauritsson, Președinte și CEO al Axis Communications.

Tema Expo 2020 este “Connecting Minds – Creating the Future”, iar expoziția include trei sectoare, Opportunity, Mobility și Sustainability. Pavilionul suedez se va axa pe orașe inteligente, călătorii și transporturi de generație nouă, științe naturale, economie circulară, industrie conectată și societate inteligentă.

“La Axis venim mereu cu noi provocări la adresa status-quo-ului și încurajăm inovația. Iar participarea noastră la Expo 2020 ca parte a pavilionului suedez reprezintă un nou pas în această direcție. Vom prezenta soluții de securitate de ultimă generație, axate pe conținut video, audio și controlul accesului, precum și o serie de soluții de analiză, precum numărarea oamenilor, managementul traficului și multe altele. Suntem încrezători că World Expo 2020 va deschide un nou capitol în privința posibilităților de a inova – atât pentru EAU (Emiratele Arabe Unite), cât și pentru întreaga lume – ceea ce așteptăm cu nerăbdare”, a spus Philippe Kubbinga, Regional Director, Axis Communications Middle East & Africa.

Pavilionul suedez, care va fi amplasat în sectorul dedicat sustenabilității, face parte dintr-o amplă campanie de promovare a exporturilor derulată de guvernul Suediei în anii care vin. Tema aleasă pentru pavilionul suedez este “Co-creation for Innovation”. Pe lângă participarea efectivă la expoziție prin prezentarea soluțiilor sale, Axis va asigura și supravegherea video ca parte a soluției de securitate folosite de pavilionul suedez.

Tags