Data Center / Storage — January 2, 2020 at 5:05 pm

Noul server Fujitsu cu comutator virtual de mare viteză optimizat pentru 5G

by

Fujitsu a lansat recent un nou model din seria de servere PC PRIMERGY FUJITSU, PRIMERGY RX2530 M4p, care prezintă un comutator virtual de mare viteză optimizat pentru comunicații 5G.

serverNoul model vine echipat cu procesorul Intel Xeon Gold 6138P cu standard FPGA integrat și include un comutator virtual pentru efectuarea procesării pachetelor într-o rețea virtuală.

Prin includerea unui FPGA cu circuite logice proiectate de Fujitsu în comutatorul virtual, noul model oferă viteze de procesare a pachetelor de aproximativ 4,5 ori mai rapide decât un comutator virtual convențional care folosește doar un procesor, pentru a oferi transmisii de date de mare viteză, cu latență scăzută. Pe viitor, Fujitsu va folosi această tehnologie și alte tehnologii pentru a sprijini un ecosistem de servicii noi în era 5G și va contribui la transformarea digitală a clienților săi.

PRIMERGY RX2530 M4p acceptă suplimentar crearea unei rețele de mare viteză într-un mediu virtual cu tehnologia de conversie a interfeței dezvoltată de Laboratoarele Fujitsu și creșterea numărului de porturi de comutare virtuale prin utilizarea mai multor FPGA în cadrul aceluiași server.