COMUNICATE — March 17, 2020 at 4:23 pm

Până la 6 luni de gratuitate pentru soluțiile profesionale de colaborare la distanță

by

Linking up from around the globeÎn contextul actual, în care numeroase țări au impus măsuri radicale cu scop de a preveni răspândirea COVID-19, iar în România s-a decretat stare de urgență, companiile și instituțiile funcționeză în regim special.

Ca o contribuție adusă comunității globale, care în prezent trece prin momente dificile, unii dintre cei mai mari producători de soluții de colaborare video au decis să ofere companiilor și organizațiilor de orice tip acces gratuit la instrumentele de colaborare, în următoarele 3 sau 6 luni.

LifeSize oferă pentru orice organizație sau companie care nu a mai folosit soluțiile sale până în prezent posibilitatea de a utiliza GRATUIT soluții profesionale de colaborare video și de a crea un număr nelimitat de conturi, în urmăroarele 6 luni, ceea ce va permite ca interacțiunile fizice să fie transferate în mediul digital prin sesiuni video/audio. Măsuri similare au anunțat și oficialii Yealink și ClearOne.

,,În contextul amenințarii actuale cu coronavirus, munca de la distanță și întâlnirile online au devenit o soluție preferată de multe organizații. Soluțile din portofoliul Veracomp asigură o comunicare eficientă, întâlniri și interactivitate în cloud. Ca atare, sunt soluții perfecte pentru birouri, școli și asociații”, declară Dan Rotaru, Brand Manager Comunicații Unificate. ,,Subliniem că soluțiile de colaborare audio-video sunt oferite GRATUIT, sunt extrem de ușor de instalat și nu implică eforturi susținute din partea echipelor IT”.

Astfel, în următoarele luni, Veracomp Europe va susține companiile și instituțiile în inițiativa de acces gratuit la soluțiile de colaborare video din portofoliul său, care asigură:

· Întalniri între până la 25 de participanți pe baza unui ID personal
· Un număr nelimitat de întâlniri virtuale – între angajați sau alte tipuri de participanți (ex : profesor-elev) pentru a menține colaborarea dintre membrii echipei și a permite desfașurarea activităților de la distanță
· Întâlniri pe bază de colaborare video fără limită de durată, pentru sesiunile video 1:1
· Apeluri voce, video, mesagerie instantă
· Tablă interactivă, distribuire de fișiere
· Suport webRTC, SIP, H.323

Veracomp, distribuitor exclusiv pentru LifeSize, Yealink și ClearOne în România își anunță angajamentul de a oferi, în următoarele luni, prin specialiștii săi în comunicații unificate, consultanță și suport gratuit responsabililor IT din instituțiile și companiile care vor alege să utilizeze aceste soluții de colaborare video. În acest sens, distribuitorul a deschis o linie specială pentru suport colaborare la distanță: (004) 376.201.212.

Suportul si cererea de acordare a licențelor gratuite sunt posibile și via e-mail la: dan.rotaru@veracomp.ro.

Link-urile pentru download GRATUIT sunt disponibile pe pagina distribuitorului.