COMUNICATE — March 31, 2020 at 11:55 am

Microsoft prezintă noile subscripții individuale și pentru acasă, Microsoft 365 Personal și Family

by

Acum, mai mult ca niciodată, întrucât mulți dintre noi lucrăm și învățăm de la distanță, suntem conștienți pe deplin de modurile în care viața poate întrerupe munca și invers. Este mai important ca niciodată să rămânem conectați și informați.

Astăzi oferim o serie puternică de aplicații și servicii gratuite, care îi ajută pe utilizatori să creeze, să partajeze, să se conecteze și să colaboreze cu prietenii și familia pe internet și pe dispozitive Windows, macOS, iOS și Android. Folosite de peste jumătate de miliard de persoane, aplicațiile gratuite Office, Word, Excel, PowerPoint, Skype, Outlook, OneNote și OneDrive permit colaborarea, discuțiile video, o mai bună organizare și întâlnirile în mediul virtual. Ne angajăm să îmbunătățim și să inovăm aceste experiențe în fiecare zi.

Suntem bucuroși să anunțăm că pe data de 21 aprilie, Office 365 va deveni Microsoft 365, o subscripție care îi va ajuta pe utilizatori să exploateze timpul la maximum, să se dezvolte, să se conecteze și să îi protejeze pe cei dragi. Microsoft 365, varianta îmbunătățită a Office 365, se bazează pe Office integrând AI, conținut bogat și șabloane noi, precum și experiențe bazate pe cloud, pentru a-i ajuta pe utilizatori să devină scriitori, prezentatori, designeri sau manageri mai buni și pentru a dezvolta o conexiune mai strânsă cu oamenii din viața lor. Implementarea începe astăzi și va ajunge în următoarele luni la cei peste 38 de milioane de abonați ai Office 365.

Tot astăzi am dezvăluit și două noi experiențe Microsoft 365 care vor fi lansate în preview în lunile următoare – o nouă aplicație Microsoft Family Safety destinată siguranței familiei în lumea digitală și fizică, și funcții noi în Microsoft Teams pentru o conectare și o colaborare mai profundă cu prietenii și familia, privind lucrurile care contează cu adevărat.

În cele din urmă, noul browser Microsoft Edge vine cu noi funcții pentru protecție web cu Password Monitor și căutare simplificată cu Collections. Puteți afla mai multe despre toate noile funcții Edge aici.

EditorUn scriitor mai bun, cu Microsoft Editor

Astăzi, am anunțat o extindere majoră a Microsoft Editor, un serviciu AI disponibil în peste 20 de limbi, accesibil acum în Word și Outlook.com și ca extensie de browser autonomă pentru Microsoft Edge și Google Chrome.
Abonații Microsoft 365 Personal și Family au acces la funcții avansate de gramatică și stil, pentru a scrie cu mai multă claritate și concizie.
• Funcționalitatea Rewrite Sugesstions din Word poate oferi idei care ajută la reformularea propozițiilor pentru un impact mai mare sau mai multă claritate, cu păstrarea sensului inițial.
• Pentru prima dată în Word, verificatorul de similitudine din Editor utilizează capabilități de verificare a plagiatului pentru a sprijini scriitorii în crearea de conținut original și, atunci când este necesar, pentru a introduce citate relevante în documentul lor cu un singur clic.

Prezentări mai bune cu PowerPoint

Una dintre cele mai frecvente temeri ale oamenilor este vorbirea în public. Presenter Coach din PowerPoint poate fi de ajutor în acest sens. În timpul repetițiilor, Presenter Coach utilizează AI pentru a detecta dacă utilizatorul vorbește prea repede sau dacă face prea multe pauze sau doar citește textul de pe slide-uri.

Creativitate sporită cu Word, Excel și PowerPoint

Acum, PowerPoint Designer îi ajută pe utilizatori să fie mai creativi și să economisească timp. De exemplu, cu un simplu clic, aceștia pot transforma textul într-o cronologie atractivă. Sau atunci când adăugă o imagine la slide, Designer va genera automat mai multe layout-uri dintre care aceștia să aleagă.

Explorați subiecte în detaliu cu noi tipuri de date și șabloane inteligente în Excel

Astăzi anunțăm un mod diferit de interacțiune cu datele. Cu noile tipuri de date, utilizatorii vor putea să-și înțeleagă datele, deoarece Excel oferă un sens mai profund. Oricine poate accesa tipurile de date Stocks și Geography din Excel pentru web.

OutlookOrganizarea timpului personal și de lucru cu Outlook

Astăzi am anunțat noi funcții în Outlook pentru web care îi ajută pe utilizatori să gestioneze toate angajamentele personale și profesionale într-un singur loc. Cu aceste funcții noi, pot conecta calendarul personal la calendarul de lucru, pentru a arăta disponibilitatea reală în contul pentru lucru, păstrând în același timp confidențialitatea detaliilor programărilor personale și întâlnirilor de afaceri.

O legătură mai strânsă cu familia și prietenii prin Skype și Microsoft Teams

Legătura cu cei dragi nu a fost niciodată mai importantă ca acum. Suntem încântați să oferim instrumente precum Skype care să ajute oamenii să rămână în contact cu familia și prietenii prin chat și apeluri video. Pentru o conectare și mai rapidă, am introdus recent o nouă funcție Skype numită Meet Now, care permite creearea cu ușurință a unei întâlniri video gratuite, cu doar trei clicuri, fără autentificări sau descărcări necesare.

teamsPeste 44 de milioane de oameni folosesc zilnic Microsoft Teams pentru muncă. Oamenilor le place Teams deoarece este singurul hub pentru munca în echipă care le oferă discuții, conferințe video, apeluri și colaborare, toate într-un singur loc. Și în timp ce Teams este excelent pentru muncă, ne străduim cu toții să gestionăm și responsabilitățile personale. Pentru a oferi o aplicație care să ajute la gestionarea vieții personale și profesionale și la aprofundarea conexiunii cu cei dragi, astăzi am prezentat în preview noi funcții pentru viața personală care vin integrate în Microsoft Teams.

Cu aceste funcții noi ale Teams utilizatorii se vor putea conecta, rămâne organizați și colabora cu familia și prietenii. Vor putea crea grupuri pentru a programa călătorii cu prietenii, organiza întâlniri cu vecinii sau următoarea întâlnire pentru clubul de carte. Aceștia se vor putea conecta într-un chat de grup, efectua apeluri video, colabora pentru a crea liste comune de priorități și atribui sarcini anumitor persoane, coordona programări, partaja fotografii și videoclipuri, toate într-un singur loc. Teams oferă instrumentele cu care să se gestioneze perfect viața de zi cu zi; prin partajarea listelor cu cumpărături, organizarea calendarelor familiei, stocarea de informații importante precum parolele Wi-Fi și informațiile despre conturi și chiar vizibilitate asupra locației, atunci când persoanele dragi ajung acasă sau în altă parte, cum ar fi locul de muncă sau școala.

Protejați-vă familia în lumea fizică și digitală cu Microsoft Family Safety

Microsoft Family Safety ajută familiile să-i protejeze pe cei dragi, oferindu-le instrumente și perspective pentru conversații care să promoveze obiceiuri mai sănătoase, atât online cât și în lumea reală. Noua aplicație Microsoft Family Safety este singura aplicație care gestionează timpul petrecut pe ecran pe PC-urile Windows, Android și Xbox, pentru mai multă liniște sufletească atunci când copiii nu sunt acasă.

Microsoft Family Safety ajută păstrarea unei conexiuni între membrii familiei prin distribuirea locației și include notificări atunci când un membru al familiei ajunge sau pleacă dintr-un loc, cum ar fi acasă, la școală sau la locul de muncă, pentru un plus de liniște, știind că familia este acolo unde trebuie să fie.

Începem cu un preview limitat al aplicației pe iOS și Android, care va fi disponibil în lunile următoare.

Abonamentele Microsoft 365 Personal și Family disponibile la scară largă începând cu 21 aprilie — Mai multă valoare, același preț.

Noile funcții Office încep să fie lansate astăzi către clienții actuali Office 365. Abonamentele Microsoft 365 Personal și Family vor fi disponibile la nivel global începând cu 21 aprilie. Cu abonamentele Microsoft 365 Personal și Family utilizatorii vor beneficia în cadrul Office 365 de aplicații Office premium pentru desktop, 1 TB de stocare OneDrive în cloud de persoană, 60 de minute Skype pentru apeluri către linii fixe și mobile, funcții avansate de securitate pentru protecția față de malware și atacuri de phishing, suport tehnic permanent, plus toate funcțiile și beneficiile noi anunțate astăzi.
Microsoft 365 Personal costă 29,99 lei pe lună sau 299.99lei pe an. Pentru cea mai bună valoare preț – beneficii, o familie de până la șase persoane poate utiliza Microsoft 365 Family pentru 42.99 lei pe lună sau 429.99lei pe an.

Pentru mai multe detalii despre abonamentele Microsoft 365 Personal și Family, precum și despre disponibilitatea pe piață și limbile disponibile pentru noile funcții anunțate, accesați această pagină.