NEWS — June 25, 2020 at 11:07 am

Flip.ro primește o investiție pentru accelerarea creșterii

by

După 7 luni de lansare, start-up-ul românesc Flip.ro primește 250.000 de euro din partea a două fonduri de investiții și a unui grup de investitori privați. Flip.ro este site-ul care te ajută să îți vinzi vechiul telefon într-un mod simplu și să cumperi în siguranță telefoane second-hand verificate și recondiționate.

flipInvestiția este condusă de fondul Gapminder VC, la finanțare participând V7 Capital și un grup de investitori privați. Aceasta este a doua rundă de investiții pe care Flip o ridică, iar prima rundă, în valoare de 120.000 de euro, a fost anunțată în noiembrie 2019.

“Cu finanțarea aceasta ne propunem să ne dublăm obiectivele pentru 2020. Pe termen mediu și lung ne dorim să fim liderii în piața de electronice second-hand și recondiționate din România, să ne consolidăm poziția și apoi să ducem produsul la nivel internațional. Ne concentrăm eforturile spre a oferi o experiență cât mai bună clienților noștri vânzători și cumpărători”, spune George Moroianu, unul dintre fondatorii platformei.

În luna mai, peste 1300 de utilizatori deja au achiziționat un telefon prin intermediul platformei, și că peste 250.000 de euro au fost plătiți către vânzătorii care își tranzacționează telefoanele pe platformă.

Citiți și:

Flip.ro – Marketplace de telefoane second-hand verificate

Peste 1300 de clienți pe Flip.ro în primele 5 luni de la lansare