Hardware, Mobilitate — June 29, 2020 at 5:47 pm

Seria Acer Enduro: Notebook-uri și tablete pregătite pentru condiții dure de muncă

by

În cadrul Conferinței Globale Next@Acer, compania a anunțat lansarea seriei Enduro, o gamă de notebook-uri și tablete robuste, create special pentru a oferi durabilitate, portabilitate și performanțele necesare profesioniștilor care lucrează pe teren. Utilizatorii din medii industriale vor descoperi în Acer Enduro N7 un dispozitiv de încredere, în timp ce vor aprecia dimensiunile și greutatea redusă a noului Enduro N3.

Acer-Enduro-T5-ET510-51W-High_06„Cu o forță de muncă din ce în ce mai modernă, din ce în ce mai multe dispozitive mobile sunt implementate în domenii în care sunt supuse unor manipulări mai dure. Enduro, noua noastră linie de notebook-uri și tablete robuste, a fost creată pentru a oferi clienților durabilitatea și performanța necesară la locul de muncă”, a declarat Andrew Chuang, General Manager, Rugged Computing, Acer Inc.

Notebook-ul robust Acer Enduro N7

Acer Enduro N7 este un notebook robust, construit cu materiale care absorb șocurile și care oferă fiabilitatea necesară în orice scenariu de muncă. Certificat MIL-810G și IP65, dispozitivul a fost proiectat pentru a rezista la căderi pe cele mai dure pardoseli și pătrunderii de praf și apă. Această durabilitate face ca dispozitivul să fie potrivit pentru muncă, la cald sau la rece, iar ecranul său FHD de 14 inci, 700 niti, oferă o vizibilitate excelentă, atât în interior cât și la exterior. Pentru acele zile lungi de lucru, Enduro N7 vine cu baterii duble: o baterie ce poate fi înlocuită rapid, cu autonomie de până la 10 ore, și o altă baterie încorporată.

Pe lângă faptul că poate supraviețui fizic mediilor dificile de lucru, Enduro N7 este dotat cu tehnologia necesară pentru a performa într-un loc de muncă modern. Un procesor quad-core Intel® Core™ i5 din a 8-a generație oferă suficientă putere pentru a naviga fără probleme între mai multe aplicații diferite și a lucra la mai multe proiecte în același timp. Enduro N7 este, de asemenea, foarte sigur: Trusted Platform Module (TPM) 2.0 verifică eventualele semne de intruziune în timpul pornirii și Acer Enduro Manageability Suite (AEMS) servește pentru a proteja dispozitivul, facilitând de asemenea utilizarea de servicii sau configurații de sistem pe mai multe dispozitive. Un senzor de amprentă acceptă autentificări mai sigure prin Windows Hello.

Notebook-ul robust Acer Enduro N3

Acer Enduro N3 este un notebook puternic, care atinge echilibrul dintre durabilitate și portabilitate, fiind ideal pentru utilizatorii care se rotesc între mai multe spații de lucru, cum ar fi arhitecți, inspectori de proiecte, manageri de evenimente sau chiar iubitorii de natură care doresc să își înregistreze aventurile. Enduro N3 a fost conceput special pentru a fi rezistent la căderi și la apă, obținând certificările MIL-STD 810G și IP53, menținând în același timp și un cadru subțire și ușor, de doar 24,85 mm la 1,985 kg. Caracteristicile de rezistență includ colțuri armate pentru a proteja dispozitivul în cazul unor căderi, Corning® Gorilla® Glass pentru a proteja afișajul de apă și Aquafan™ rezistent la apă.

Această protecție fizică este oferită în plus, pe lângă nivelurile premium de protecție împotriva amenințărilor cibernetice, datorită tehnologiilor precum Trusted Platform Module, AEMS și a HDD-urilor protejate cu parolă. Această serie de instrumente de securitate și management oferă siguranță deplină în timpul celor 13 ore de funcționare a dispozitivului, iar această siguranță nu vine în detrimentul performanței. Enduro N3 are un procesor Intel Core i7 din a 10-a generație și 32GB RAM DDR4, oferind performanțe fiabile, cu grafică NVIDIA® GeForce® MX230 și un SSD PCle Gen3 NVMe de 512 GB pentru cei cu sarcini de muncă excepțional de grele.

Acer Enduro Management Suite (AEMS)

Acer Enduro Management Suite (AEMS) este un sistem conceput pentru a eficientiza gestionarea unui număr mare de dispozitive, contribuind la siguranța dispozitivelor existente și la accelerarea procesului de înrolare a celor noi. Consola AEMS permite unui manager să interacționeze de la distanță cu dispozitivele AEMS, în următoarele moduri:
Taste programabile: Tabletele și notebook-urile cu AEMS includ taste fizice, situate lângă butonul de pornire, care vor lansa automat o aplicație desemnată la apăsarea lor.
Control I/O: Posibilitatea de a activa/dezactiva de la distanță accesul la porturile I/O. Camerele și cititoarele de coduri de bare pot fi, de asemenea, activate sau dezactivate.
Device Monitor: Listează și exportă informațiile pentru toate dispozitivele gestionate, inclusiv informații despre sistemul fiecărui dispozitiv, hardware, software și orice remediere rapidă aplicată.
Management la distanță: Orice aplicații necesare, modificări ale BIOS sau actualizări Windows pot fi implementate de la distanță.

Tableta robustă Acer Enduro T5

Acer Enduro T5 (ET510-51W) este o tabletă robustă, de 10 inci cu Windows, concepută pentru perioade lungi de utilizare în medii extreme. Bateria cu autonomie de până la 10 ore ce poate fi înlocuită permite utilizarea continuă, iar un procesor Intel Core m3 din generația 7 asigură puterea necesară lucrătorilor din logistică și producție. Toate acestea pe lângă certificările MIL-STD 810G, IP65 și AEMS. Accesorii precum stații de andocare, mânere, bretele în patru puncte, încărcătoare și suporturi auto sunt disponibile pentru a extinde funcționalitatea și mobilitatea Enduro T5.

Tabletele robuste Acer Enduro T1

Acer Enduro T1 (ET110-31W) este o tabletă cu Windows flexibilă și robustă de 10 inci, care se poate utiliza și ca notebook de 10,1 inci cu ajutorul unei tastaturi opționale. Certificările MIL-STD 810G4 și IP54 ale dispozitivului, combinate cu un procesor Intel Celeron și 64 GB spațiu de stocare eMMC, o fac o opțiune fiabilă și convenabilă pentru lucrul rapid din mers. Enduro T1 poate fi utilizată și în timp ce purtați mănuși.

Acer Enduro T1 (ET108-11A) este o tabletă Android compactă și durabilă de 8 inci, concepută special pentru smart retail, depozite și lucrători în fabrică. Certificat MIL-STD 810G și IP54, dispozitivul oferă și o gamă de accesorii opționale și taste programabile pentru a fi adaptat la o varietate de medii distincte. Enduro T1 poate fi utilizată în timp ce purtați mănuși.

Prețuri & disponibilitate
Acer Enduro N3 va fi disponibil în EMEA din iunie, la prețuri începând de la 999 euro.