Enterprise Software, Internet/Telecom — July 27, 2020 at 2:20 pm

Dell Technologies lansează o platformă exclusivă de conținut: tehnologii emergente și impactul în business

by

Dell Technologies, companie de tehnologie lider la nivel internațional, a lansat platforma de conținut transformation-experts.ro. Platforma exclusivă pune la dispoziția membrilor resurse de conținut premium, dezvoltat de către specialiști, prin care sunt examinate și anticipate trendurile care ajută mediul de business să rămână competitiv într-o lume care se transformă rapid.

big data

Companiile au nevoie să își pregătească atât activitatea, cât și angajații, pentru procese și abilități despre care nu știm că există.

Conform unui studiu IDC, 45% dintre companiile care valorifică inovația au ca parteneri furnizori de tehnologie. 61% dintre companii au introdus, înaintea pandemiei, tehnologii noi de securitate, pentru a-și proteja datele, această resursă inepuizabilă. Cu privire la piața muncii și abilitățile angajaților, acestea sunt influențate de către tehnologiile inteligente, care automatizează munca și creează noi oportunități de business.
Analizând acest context, compania a înteles presiunea la care sunt supuși managerii: de unde își iau informații? De unde încep? Pentru acestea, Dell Technologies a creat Transformation-Experts.ro.

La ce au acces membrii hub-ului TransformationExperts?

TransformationExperts este un hub plin de resurse valoroase, furnizate de către experții Dell Technologies, pentru companiile care vor să înțeleagă cum să utilizeze potențialul tehnologiei la adevărata capacitate.

Care sunt beneficiile imediate pentru antreprenori sau specialiști, atunci când devin membrii ai hub-ului TransformationExperts?

1. Beneficiază de conținut direct de la experți
Provocarea perioadei în care trăim este sortarea și prioritizarea conținutului. Hub-ul TransformationExperts livrează membrilor doar conținut premium, produs de specialiștii în domeniu.

2. Pot acționa proactiv, aducând valoare business-ului lor
Una dintre concluziile pandemiei, în mediul de business, este că lipsa digitalizării costă. Înțelegând trendurile și nevoile societății aflate în schimbare, aceștia pot prevedea soluțiile de care business-ul lor are nevoie pentru a fi cu un pas în fața viitorului. Astfel, companiile reușesc mai mult decât să rămână competitive într-un mediu schimbător: cu un partener potrivit, pot inova industria.

3. Au acces la consultanță imediată
Prin lansarea acestei platforme, Dell Technologies își propune sprijinirea mediului de business, oferind înțelegerea celui mai valoros obiectiv pentru o companie: transformarea prin tehnologie. Iar aceia care își doresc implementarea soluțiilor personalizate în companiile în care lucrează pot contacta, prin intermediul platformei, specialiștii care îi pot îndruma.

4. Accesează conținutul în condițiile alese individual
Hub-ul nu este o sursă a email-urilor ce încarcă inbox-ul. Acesta va fi populat în permanență cu informații, analize și studii de actualitate, iar membrii au acces gratuit la ele, prin intermediul contului, atunci când aceștia doresc.

Exemple de resurse disponibile membrilor:

Analize și predicții din sfera tehnologiilor emergente (big data, inteligență artificială, Internet of Things, Cloud etc.) și beneficiile companiilor, atunci când le utilizează. De exemplu, materialul Importanța din spatele Big Data, care explică modalitatea prin care companiile ar trebui să profite corect de pe urma datelor colectate.
Analize din sfera aplicării acestor tehnologii în societate. De exemplu, materialul Cât de inteligente sunt orașele smart, care explorează înțelegerea corectă a orașelor inteligente și prioritizarea soluțiilor tehnologice.
Rapoarte și trenduri privind viitorul mediului de business și societății, în general, cu implicarea tehnologiei. De exemplu, Future thinkers report: trends in the near future, care cuprinde viziunea a 4500 de lideri de business din lume, asupra trendurilor care vor impacta dinamica mediului de business.

Cei interesați își pot crea cont, gratuit,  pe www.transformation-experts.ro.