Enterprise Software, Internet/Telecom — August 13, 2020 at 2:33 pm

Nouă soluție pentru prezentări wireless ViewSonic

by

ViewSonic_WPD_ Scenario_1ViewSonic a lansat cea mai nouă soluție pentru prezentări wireless (WPD – wireless presentation display), care conține ecrane comerciale 4K cu ramă subțire din seria CDE20. Pentru a îmbunătăți partajarea, colaborarea și administrarea, modelele CDE20 sunt însoțite de instrumente software cuprinzătoare, printre care myViewBoard Display, ViewBoard Cast și myViewBoard Manager. Această soluție completă le permite tuturor participanților să partajeze informațiile rapid și ușor, consolidând rezultatele colaborărilor și permițându-le administratorilor să gestioneze dispozitivele într-un mod mult mai eficient. Totodată, duce experiența utilizatorilor care își folosesc propriile dispozitive (BYOD – Bring Your Own Device) la un nou nivel și transformă radical spațiul de lucru digital.

“Pe măsură ce abordarea BYOD și interconectarea dispozitivelor câștigă teren, mediul de afaceri caută soluții de calitate, care să răspundă cerințelor actuale și să permită crearea unor medii de lucru digitale eficiente, orientate către colaborare”, a spus Hasan Koçyiğit, reprezentant ViewSonic pentru Turcia și Europa Centrală și de Est, completând: “Datorită noii noastre soluții WPD, toți participanții își pot folosi dispozitivele proprii pentru a partaja și prezenta rapid și ușor conținutul, în diverse scenarii. Oferim o soluție pentru prezentări wireless creată pentru grupuri care folosesc laptopuri, telefoane și tablete. Mai mult decât atât, soluția permite configurarea și administrarea conținutului de la distanță.”

Seria ViewSonic CDE20: soluție WPD puternică și dinamică
Seria ViewSonic CDE20 oferă rezoluție 4K și un design cu ramă subțire, asigurând în acest fel imagini clare, de calitate și o experiență vizuală bogată, fără a afecta aspectul estetic al birourilor moderne. Ecranele din seria CDE20 sunt disponibile în cinci variante: 43”, 55”, 65″, 75″ și 86″. Acestea pot fi integrate în cea mai mare parte a sistemelor AV, precum Crestron, Extron și AMX, permițând astfel instalarea rapidă și administrarea ușoară.

Seria ViewSonic CDE20 include software de redare media integrat și permite echipare cu PC-uri certificate Intel Unite Slot-in OPS (Open Pluggable Specification), pentru realizarea unui centru de conținut dinamic. De asemenea, sunt permise configurarea și administrarea de la distanță, în timp ce modulele WiFi asigură fluiditate în transmiterea wireless a datelor*.

myViewBoard Display: prezentări wireless fără adaptoare suplimentare
Munca flexibilă și munca de la distanță constituie noua normalitate. Cu ajutorul myViewBoard Display, chiar și un utilizator începător poate partaja conținutul de pe propriul dispozitiv în mod wireless, fără a folosi adaptoare sau aplicații suplimentare. Datorită myViewBoard Display, participanții la ședințe pot reda ecranul propriului dispozitiv pe WPD, prin simpla utilizare a unui browser și realizarea unei sincronizări cu ecranul, pe baza unei parole unice. Procesul de partajare devine în acest fel simplu și eficient, chiar și în scenarii BYOD.

ViewBoard Cast: eficiență superioară pentru colaborările de grup
ViewBoard Cast oferă funcții complete de partajare și colaborare, ce pot satisface cerințele mai multor scenarii de utilizare, precum transmitere de conținut pentru sincronizare sau partajare a ecranului pentru consolidarea rezultatelor. ViewBoard Cast crește gradul de interactivitate al prezentărilor, ședințelor și seminarelor, îmbunătățind rezultatele colaborării, prin exploatarea avantajelor conferite de un mediu de lucru în care utilizatorii își folosesc propriile dispozitive (BYOD).

De exemplu, într-o încăpere de ședințe de dimensiuni mari, prevăzută cu un ecran central pentru cel care ține prezentarea și ecrane mari pentru diferite grupuri, prezentatorul poate sincroniza conținutul redat pe ecranul principal cu celelalte ecrane, asigurându-se în acest fel că toată lumea primește informația cât se poate de clar. Iar în timpul discuțiilor de grup, membrii pot partaja conținut direct de pe dispozitivele proprii, precum laptopuri sau telefoane, direct pe ecranul cu suprafața mai generoasă. Mai mult decât atât, ecranele mai multor dispozitive pot fi redate simultan pe WPD.

myViewBoard Manager: administrarea securizată a dispozitivelor și conținutului de la distanță
myViewBoard Manager reprezintă un instrument puternic, ce permite administrarea eficientă de la distanță a mai multor ecrane amplasate în aceeași locație sau în locații diferite. Cu ajutorul Manager, administratorii IT pot porni, opri, reporni și ajusta puterea redării audio a dispozitivelor ViewSonic, inclusiv în cazul noilor soluții WPD din seria CDE20. Aceștia au acum posibilitatea de a controla dispozitivele de la distanță și chiar de a reda conținut și mesaje urgente – totul prin intermediul unui singur panou de control. O altă calitate excepțională a soluțiilor WPD este că acestea pot fi grupate și actualizate de la distanță, ceea ce simplifică mult procedeul instalării de software în mai multe grupuri de dispozitive simultan.

De exemplu, cu ajutorul funcției de transmitere a mesajelor și redării de conținut video de la distanță, administratorii pot afișa diverse mesaje și fișiere multimedia pe mai multe unități WPD. Astfel, o notificare poate fi afișată în cel mai scurt timp, ori de câte ori apare o situație de urgență.

 

Citiți și:

ViewSonic extinde ecosistemul myViewBoard cu noi soluții

BenQ va prezenta la ISE 2020 o nouă gama de solutii end-to-end

QNAP oferă soluția de video conferințe KoiMeeter pentru comunicații de la distanță