Enterprise Software — August 21, 2020 at 6:03 pm

Modul în care platformele digitale satisfac cerințele transformărilor digitale

by

Există o mulțime de companii care fac afaceri în mod tradițional și cărora le merge bine. Și există o mulțime de afaceri care s-au lansat online și care și-au extins activitatea în întreaga lume. Dintre acestea, unele afaceri folosesc platforma digitală Liferay pentru transformarea digitală a activității lor.

Dar ce este mai exact transformarea digitală și cum vă poate reinventa afacerea? Ei bine, această transformare este posibilă prin dezvoltarea portalului Liferay. Dar, până sa intrăm în detalii, să aflăm ce este transformarea digitală mai exact.

Transformarea digitală reprezintă pur și simplu introducerea tehnologiei digitale în afacerea dumneavoastră și accesul afacerii la tehnologia digitală. Cu alte cuvinte, puteți spune că tehnologia care înlesnește  procesul de lucru pentru angajații dumneavoastră și o experiență mai plăcută pentru clienți pentru a face cumpărături online, este transformarea digitală.

LiferaySă presupunem că sunteți un producător de hardware. Puteți dezvolta o platformă digitală care vă va ajuta angajații sa acceseze ușor toate informațiile, documentele și alte informații legate de afacere. Odată cu transformarea digitală, afacerea dumneavoastră poate lua o formă cu totul nouă. Cu ajutorul platformei digitale puteți, de asemenea, gestiona clienții și vinde produsele online. Deci, această transformare digitală este un beneficiu atât pentru societate, cât și pentru clienții acesteia. Adoptarea transformării digitale are propriile avantaje atât pentru dumneavoastră, cât și pentru clienții dumneavoastră. Putem menționa câteva aici.

Experiența clientului

Atunci când  clienților li se oferă  o platformă web sau o aplicație mobilă prin intermediul cărora pot vedea informații despre societate, pot vedea, achiziționa și evalua produsele, au parte de o experiență încântătoare care îi impresionează într-o mare măsură. Mai mult de atât, când clienții  lasă feedback, cer asistență sau depun o plângere online, aceștia vor fi mult mai mulțumiți pentru că nu trebuie să mai iasă din casă, totul putând fi gestionat cu ajutorul aplicației mobile/web.

O experiență mai plăcută pentru angajați

Când angajații dumneavoastră au posibilitatea de a lucra cu un portal decent, au acces la date și documente foarte ușor, fapt care îi face sa fie productivi. Cu platforma digitală Liferay puteți oferi angajaților un portal deosebit de unde pot gestiona orice legat de munca lor, direct din portal, ceea ce face ca procesul de lucru să fie mult mai rapid și mai accesibil. Când le oferiți angajaților un sistem interactiv decent care le permite să își îndeplinească sarcinile doar cu câteva click-uri, acest lucru va duce la creșterea productivității.

O mai bună procesare a fluxului de lucru

Cu ajutorul platformei digitale, puteți beneficia de un flux de lucru mai bun și mai ușor. Dacă întâmpinați probleme legate de documentație și lucruri de acest fel, platforma digitală poate automatiza procesele de documentație, crea facturi, rapoarte și alte documentații pentru dumneavoastră printr-o simplă introducere în portal. Cu ajutorul platformei digitale nu doar procesul de documentație devine ușor,  dar cu instrumente și tehnologii noi și angajații pot lucra mai repede și se vor face tot posibilul pentru a crește productivitatea. Prin urmare, cu această platformă digitală,  o persoană poate realiza un flux de lucru mai bun pentru afacerea sa, crescând astfel productivitatea. Așadar, acestea au fost câteva dintre motivele pentru care ar trebui să alegeți platforma digitală pentru afacerea sau întreprinderea dumneavoastră.

Însă dumneavoastră ce câștigați dacă alegeți dezvoltarea platformei digitale cu Liferay? Ei bine, veți obține o mulțime de avantaje și vă vom enumera câteva aici:

Avantajele transformării digitale

Utilizare ușoară

Liferay oferă o interfață pentru utilizator frumoasă și intuitivă, astfel încât toată lumea poate lucra în portalul Liferay fără probleme sau dificultăți. Cu ajutorul interfeței minime, utilizatorul își poate îndeplini cu ușurință sarcina pe portal. Deci, platforma digitală Liferay oferă o mai bună utilizare a portalului, aceasta putând fi utilizată ușor chiar și de o persoană care nu este familiară cu tehnologia. Așadar, platforma digitală Liferay ar putea fi portalul de care aveți nevoie pentru a vă transforma digital afacerea și a-i da un impuls.
O personalizare îmbunătățită

Când alegeți transformarea digitală cu platforma digitală Liferay, alegeți un sistem mai bun care vă poate transforma afacerea cu o personalizare îmbunătățită. Fiecare afacere are nevoi diferite. O soluție simplă nu se potrivește tuturor nevoilor comerciale, așa că platforma digitală Liferay vine cu o soluție pentru asta. Vă permite să vă personalizați portalul/ aplicația în funcție de nevoile dvs. și să realizați totul așa cum doriți.  Așadar, acesta este un mare avantaj al transformării digitale cu Liferay DXP.

Costuri reduse

Platforma digitală Liferay are un preț relativ redus în comparație cu alte platforme existente, si totuși, platforma Liferay oferă cele mai bune caracteristici, funcții și cea mai bună personalizare.

Platforma digitală Liferay este mai puțin costisitoare decât un angajat cu normă întreagă, însă cu această investiție vă puteți gestiona cu ușurință toate lucrurile ce țin  de afacerea dumneavoastră, indiferent că este vorba despre gestionarea angajaților, clienților, facturi,  rapoarte sau orice altceva. Cu ajutorul platformei digitale Liferay veți reuși să gestionați cu mai multă ușurință astfel de lucruri, care costă mai puțin decât un angajat cu normă întreagă.

O bibliotecă vastă

Platforma dvs. digitală va fi realizată cu ajutorul mai multor librării vaste care vor reduce costul și timpul de dezvoltare. A dezvolta o platformă digitală pentru o afacere nu este o treabă de o zi, ci necesită mult timp, răbdare și efort.

Cu biblioteci deja realizate, dezvoltatorii vor avea nevoie de mai puțin timp pentru a realiza produsul dvs., deci veți avea un portal dezvoltat rapid cu costuri de dezvoltare reduse. Deci, acesta este un alt avantaj al platformei digitale Liferay.

Cu o simplă dezvoltare de aplicații, platforma digitală Liferay vă poate transforma și moderniza afacerea. După ce citiți acest articol, ar trebui să aveți o idee clară în legătură cu motivele pentru care ar trebui să alegeți platforma digitală Liferay pentru a crea un sistem pentru întreprinderea dvs., care să ușureze fluxul de lucru și să poată gestiona fără probleme fluxul afacerii. Așadar, aderați la această transformare digitală, oferiți-i afacerii dvs. o platformă digitală Liferay și ieșiți din tipar!

Prin parteneriatul cu Liferay, SolvIT Networks aduce în România, pe lângă unul din cele mai avansate portale din piață și un portofoliu vast cu servicii de înaltă calitate, specializate în implementarea și personalizarea avansată a portalelor pe nevoile clienților.

 

Despre Liferay

Liferay dezvoltă software care ajută companiile să creeze experiențe digitale pe web, dispozitive mobile și alte dispozitive conectate. Această platformă este open source, ceea ce o face mai fiabilă, inovatoare și mai sigură. Liferay încearcă să lase o amprentă pozitivă asupra lumii prin intermediul afacerilor și tehnologiei. Sute de organizații din servicii financiare, asistență medicală, guvern, asigurări, comerț cu amănuntul, producție și alte industrii multiple folosesc Liferay.